Torment si inXile

PlanescapeTormentIMGMai tineti minte Planescape: Torment? Voi presupune ca da, caz in care, asta v-ar putea interesa. Colin McComb, unul din co-autorii asezarii de D&D Planescape, lead designer a unui joc Planescape de Playstation anulat, si co-autor a jocului Planescape: Torment, a pomenit mai mult decat trecator ca a terminat cea mai mare parte a muncii sale la Wasteland 2, asa ca a inceput sa se gandeasca altceva. Acel altceva este Torment, in sensul de un nou joc Torment.

McComb a detaliat ce ganduri are referitoare la abordarea unui noi joc Torment, in sensul ca lucreaza la idei pentru un nou joc Torment. Nu prea face asta fiindca nu are altceva de facut, din moment ce de luna trecuta, inXile Entertainment detine Torment. Trebuie clarificat ca nu este vorba de Planescape, ci doar de proprietatea Torment, setul de reguli si asezarea inca mai sunt in ograda Wizards of the Coast. Asta nu este o piedica insa, din moment ce autorul este sigur ca se poate realiza o experienta in stil Torment, dar evoluata, folosind si o asezare originala. Asa ca daca va intrebati ce se va intampla dupa Wasteland 2, raspunsul momentan pare sa fie Torment 2.

Sursa: Colin McComb

Vazut: 1873 ori de catre 679 vizitatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette