Despre

Games-Arena este un proiect început încă din anul 2009. Pasionat fiind de jocuri PC, n-am putut refuza oportunitatea de a mă angaja ca redactor la revista LEVEL încă din timpul facultăţii, chiar dacă domeniul pentru care mă pregateam atunci era unul de natură tehnică. Aşa se face că ceea ce initial era doar un hobby, a devenit apoi o meserie. La LEVEL am activat atât ca redactor, cât şi ca redactor şef – perioada în care revista a avut cele mai mari încasări de la lansarea ei pe piaţa din România până la momentul respectiv.

Am folosit experienţa acumulată în perioada LEVEL pentru a dezvolta ulterior o nouă revistă lunară de jocuri – sub forma unui proiect personal. Continuând în acelaşi domeniu, am lucrat o perioadă ca director de programe la ArenaTV, prima televiziune online de gaming din ţară. Am fost implicat în acest proiect încă de la început şi practic am pus bazele intregii grile de emisiuni – ca şi concept şi mod de realizare. În tot acest timp activităţile mele au interferat destul de des cu sfera relaţiilor publice. Pentru că m-a atras acest domeniu, am urmat un curs de specializare în relaţii publice şi comunicare şi am lucrat timp de 2 ani ca şi consultant media.

În prezent, viaţa mea profesională se desfăşoară din nou în industria de gaming, de data aceasta fiind implicat în dezvoltarea de jocuri, în calitate de Project Manager. In paralel, îmi folosesc timpul liber pentru a vorbi despre jocuri pe un blog personal dedicat acestui domeniu.

De-a lungul timpului Games-Arena a fost populată de foarte mulţi oameni care ne-au ajutat să creştem. Proiectul a fost o perioadă pe pauză şi am trecut printr-un rebranding, devenind ceea ce suntem în acest moment. Scopul nostru este de a fi portalul principal al pasionaţilor de gaming, fiind sursa lor de ştiri din jocuri, review-uri, preview-uri, trailere şi tot ce ţine de universul jocurilor.

Suntem deschişi la propuneri de colaborări, iar pentru a lua legătura cu noi accesează pagina de contact.