Fortnite deja produce bani cu versiunea de mobil

4

Săptămâna trecută, cei de la Epic Games au lansat un beta privat pentru versiunea lor de iOS al lui Fortnite, iar feedback-ul jocului a fost deja foarte puternic, indicând faptul că dezvoltatorul s-ar putea să fie gata să meargă mai departe cu o lansare full.

Dar chiar şi până în acel punct, o mulţime de jucători deja se bucură de beneficiile jocului, incluzându-le pe cele cosmetice. Nu numai că este foarte descărcat, dar face şi o mulţime de bani.

Ultimul grafic Apple iTunes indică faptul că jocul a devenit cel de-al 4-lea cel mai profitabil joc de pe App Store. Un fapt foarte impresionant fiindcă jocul este în closed beta şi doar într-un format, ba mai mult decât atât nu este disponibil peste tot în lume.

Ne-am jucat şi noi Fortnite săptămâna aceasta, vezi cum am murit în 5 minute.

Cei de la Epic Games nu au oferit mai multe informaţii în ceea ce priveşte lansarea unei versiuni de mobil al lui Fortnite, dar un astfel de anunţ ar putea veni oricând.

Experienţa pare să fie foarte aproape de versiunea de PC sau console, ceea ce explică de ce o mulţime de jucători deja cheltuie bani pe el, în principal pentru obiecte cosmetice care îi ajută să iasă în evidenţă. Cu siguranţă jocul va creşte tot mai mult în popularitate şi în venituri în viitorul apropiat.

Fortnite este disponibil acum pe Xbox One, Playstation 4 şi PC,  dar şi pentru o serie de jucători aleşi pe mobil.

4 Responses

  1. Mihai

    O sa mai posteza Unacomn ? Canalul de YouTube ddlro reinvie si el ?

  2. Andrei Cenusa

    Salut, din păcate Unacomn este implicat în alte proiecte şi nu va mai putea să posteze. Cât despre canalul de Youtube încă nu ne-am decis.