Airsoft – lupta nocturnă crește adrenalina la maxim!

Joacă airsoft varianta nocturnă pentru un plus de adrenalină așa cum n-ai mai cunoscut în viața ta, pentru că abia atunci poți spune că înțelegi de ce acest joc este în primul rând o combinație între minte și forța fizică! Înarmează-te cu un pistol airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26 o să găsești câteva versiuni de ultima generație) și descoperă dacă ești cu adevărat un luptător. Lupta purtată noaptea pe un câmp de bătălie, schimbă toate datele și îți va solicita mintea și corpul într-un mod total neașteptat, așa că testează-ți limitele și descoperă de ce airsoftul este un joc și sport unic. Mulți dintre jucătorii care activează în acest domeniu știu că airsoftul nocturn este provocarea maximă pentru orice jucător, în special pentru cei care își doresc să le demonstreze tuturor că ei sunt capabili de cele mai bune strategii. De aceea, atunci când îți dorești să ai parte de un joc unic, în care să îți poți folosi toate aptitudinile la maxim, încearcă airsoftul, varianta de noapte!

De ce este atât de spectaculos jocul de airsoft nocturn?

pistolEste cunoscut faptul că noaptea totul capătă alte dimensiuni, mai ales pentru că ochii umani nu sunt obișnuiți pentru vederea nocturnă, ci pentru cea diurnă. Întocmai precum într-o luptă reală, pe timp de noapte toți jucătorii pornesc cu șanse egale, indiferent că unul are o pușcă airsoft în mână sau altul o pușcă cu lunetă. Noaptea, simțurile sunt mult mai solicitate (cele auditive în special), așa că orice partidă de airsoft nocturn este o excelentă ocazie pentru a-ți pune la încercare aceste simțuri. Jucătorii care au încredere sporită în abilitățile lor ar trebui să încerce cel puțin o partidă de airsoft nocturn, pentru că un astfel de joc îți oferă un plus de motivație.

Regulile jocului se mențin aceleași, terenul de luptă rămâne același, armele și echipamentul alocate claselor de jucători sunt identice, așa că nu se schimbă nimic în cadrul jocului decât factorii legați de modul de joc (se joacă noaptea). Cu toate acestea rezultatele sunt diferite de fiecare dată pentru că noaptea, utilizarea avantajelor fizice este anulată de lipsa luminii (nu este recomandat să alergi sau să te ascunzi în locuri pe care nu le cunoști, mai ales dacă nu ești familiarizat cu configurația terenului). Va trebui să înveți să-ți dezvolți jocul de echipă, nu pe cel individual, ceea ce îți va fi de folos și-n viața reală! De aceea, oferă-ți o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă airsoftul jucându-l în versiunea nocturnă!