Biletul zilei și sfaturi de la tipsteri, într-un nou sistem

De când cu extinderea la scară largă a domeniului pariurilor sportive în România, apar din ce în ce mai mulți tipsteri care oferă recomandările lor și acel „bilet al zilei” altor pasionați de tot ceea ce înseamnă sporturi, competiții și pariuri asociate acestora. Se pune însă o întrebare: cum se pot alege cele mai bune tips-uri, în condițiile în care în mediul online pot fi găsite atât de multe?

Chiar dacă noțiunea de „cele mai bune tips-uri” nu există, întrucât nimic nu poate fi 100% sigur atunci când vine vorba de pariuri sportive, există un nou sistem care poate fi de ajutor celor pasionați de această activitate. Este vorba despre platforma cota2.ro, unde pot fi găsite numeroase informații ce vizează lumea pariurilor sportive, tips-uri și, desigur, biletul zilei.

Ce este diferit la această platformă?

Probabil mulți s-au gândit la această idee, însă nu au pus-o și în aplicare. Echipa din spatele acestei platforme au conceput un sistem în care ponturile oferite de diverși tipsteri sunt centralizate și ierarhizate în funcție de anumite criterii.

În cadrul platformei cota2.ro se pot înscrie utilizatori, fie că sunt tipsteri, fie că vor doar să beneficieze de ponturile oferite. Cert este că cei care aleg să ofere sfaturi și ponturi de pariere sunt ierarhizați într-un clasament bazat pe următoarele elemente:

  • Număr de abonați (al tipster-ului)
  • Numărul total de pariuri plasate
  • Numărul total de pariuri câștigate
  • Numărul total de pariuri pierdute
  • Rata de câștig
  • Profitul obținut etc.

Biletul zilei în diverse variante poate fi regăsit astfel atât în ponturile tipsterilor, cât și în cele ale echipei din spatele platformei cota2.ro. Nu doar în acest format, ci și în diverse alte moduri, ponturile sunt oferite în sistem centralizat, tocmai pentru a ușura căutările celor care doresc un sfat de la un cunoscător pentru a plasa un pariu. Chiar dacă nu e neapărat vorba despre un cunoscător, cei care vor să compare propriile lor păreri și pronosticuri cu ale altora o pot face în cadrul platformei cota2.ro.

Cei care vor să fie pe deplin informați găsesc în cadrul aceluiași site o secțiune cu noutăți și știri, dar și legături directe către cele mai cunoscute case de pariuri online din România.

Probabil de foarte multe ori fiecare dintre noi a întâlnit în mediul online tipsteri care își ofereau pronosticurile pe propriile pagini de pe rețele de socializare. În cadrul acestui website, unde totul este centralizat și bine organizat, utilizatorii ușor derutați de avalanșa de bilete ale zilei și numărul uriaș de tipsteri pot face o selecție în funcție de propriile preferințe. Există de asemenea oportunitatea de înscriere la concursuri – mai multe detalii pot fi aflate accesând direct cota2.ro.

Ponturi într-un singur loc, biletul zilei în diverse variante, tipsteri și un clasament al acestora – ce poate fi mai avantajos pentru un începător în ale pariurilor? Chiar și pentru un împătimit o asemenea platformă este de mare ajutor, așadar este evident de ce recomandarea pe care o oferim este acest nou sistem pus la dispoziție pe cota2.ro.