Jocul mobil Westworld este deschis pentru pre-înregistrări

Dacă ești fan al serialului celor de la HBO, Westworld, cu siguranță vei fi încântat de această știre. Warner Brothers Interactive Entertainment a anunțat că au început pre-înregistrările pentru jocul lor mobil, ce va fi lansat în acest an pe Android și iOS.

Warner Brothers vor lucra împreună cu producătorii și scriitorii serialului Westword la joc, ce va avea scopul de a complementa și augumenta profunzimea bogată a serialului. În joc vei începe având rolul unui nou angajat, Delos Trainee, ce primește acces la Delos Park Training Simulation.

Pe vreme ce jocul progresează, vei prelua ta un moment dat toate aspectele operațiunii parcului Westworld, incluzând fabricarea și îngrijirea gazdelor inteligente artificial și satisfacerea dorințelor vizitatorilor.

Conform informațiilor, se pare că vei fi capabil să interacționezi cu personaje din serial, cum ar fi Dolores și Dr. Robert Ford. Dacă ești nerăbdător să te afli printre primii care joacă jocul atunci când acesta se lansează, poți să te pre-înregistrezi pe westworldmobile.com. Pre-înregistrându-te, te vei califica la șansa de a primi lucruri captivante la lansare.

Sursă : Engadget