Jocuri vechi pe GOG

2

Seria clasică Fallout revine pe GOG, și nu este singură. Câteva alte jocuri Bethesda sunt acum disponibile pe serviciul de distribuție, precum Ultimate Doom, Doom 2+Final Doom, Quake The Offering, The Elder Scrolls 3 Morrowind GOTY, Ender Scrolls Adventures Redguard și An Elder Scroll Legend: Battlespire.

Dar asta nu este tot, cumpărând oricare din aceste jocuri va atașa automat la contul vostru The Elder Scrolls Arena și The Elder Scrolls 2: Daggerfall. În secunda asta stau și mă mir de ce nu au pus Daggerfall la vânzare. O fi el gratuit de câțiva ani, dar să îl faci să meargă cum trebuie este cam greu. Dacă GOG a făcut ceva pentru a face Daggerfall mai stabil, și-ar merita  toți banii. Dacă nu, atunci măcar să fie le GOG și să nu necesite emularea unui CDROM în Dosbox este acceptabil.

Toate aceste jocuri sunt și la preț redus pentru următoarea săptămână.

Sursa: GOG

2 Responses

 1. AndreiD

  Am prins Fallout 1, 2 & Tactics cand au fost gratuite, chiar inainte sa le scoata.

  Recent am zis sa ma apuc de ele, mi-a placut foarte mult Fallout 1, am zis sa ma apuc de Fallout 2, dar l-am cam abandonat acum o saptamana. Are fix problema lui Fallout: New Vegas, in sensul in care desi voiam sa-l joc, n-am putut sa o fac imediat dupa Fallotu 3 fiindca era…more of the same.

  E prea asemanator si categoric trebuie o pauza intre ele. Bine, e fix acelasi lucru, doar ca, vorba cuiva, Fallout 2 e de parca Fallout 1 a fost transformat intr-un theme park. Pot sa-i inteleg pe cei care considera Fallout 2 cel mai bun din serie, dar tare banuiesc ca cei care sustin asa ceva au inceput cu el, nu cu primul.

  Mi se pare cam futil sa readuca seria Fallout pe GOG, cine a vrut-o, a luat-o dea pe gratis. Daca aduceau si Fallout 3 (ca deh, sunt si jocuri, vorba aia „more good than old” pe gog) era ceva.

 2. Alexandru

  Daca as incepe sa listez din cate locuri am fallout-urile vechi, as lista 4 locuri dar ma rog, faptul ca au fost free pe gog si la vremea respectiva aproape toata lumea le-a luat nu elimina acelas neajuns de care sufera multe jocuri si vechi si bune, momentan nu le poti lua decat de la corabieri cu impedimente oculare si de cand au fost retrase de pe gog au aparut in mod sigur multe alte persoane care poate vor dori sa le joace.

  In materie de Fallout personal am inceput cu primul si am continuat in ordinea cronologica a lansarilor, cel mai bun nu stiu care e dar preferatul meu e tactics.

  Cred ca si 3 si New Vegas au locul lor pe GOG desi in materie de preturi competitivitatea gog-ului fata de distribuitorii locali e cel putin discutabila in cazul lor, am luat ambele jocuri cu mai putin de 30 de lei de la noi in varianta goty si nu cred ca Bethesda ar pune vreunul la un pret competitiv pentru piata din romania.