Star Trek Online Seazonul 11 New Dawn

2

Un nou sezon nou de Star Trek Online se apropie, New Dawn, unul ce pune capăt unui război lung și sângeros, și se reconcentrează pe explorare, speranță și găsirea de noi rase care inevitabil vor deveni inamici de moarte ai federației.

O mecanică nou nouță este adăugată de acest sezon, una ce sună foarte bine. Știți cum la multe MMO-uri ce vă permit să schimbați nava/mașina/ceva și să luați una nouă fără ca cea veche să fie vândută/distrusă?

Eh, Star Trek Online are o soluție. Navele tale vechi vor deveni utilizabile pentru misiuni speciale în care pot fi trimise, într-un mod similar cu echipajul navei tale curente. Fiecare navă va avea proprietăți speciale, ce le vor face utile pentru o misiune sau alta. Vei fi un amiral! Asta nu cred că înseamnă că le poți lua cu tine ca în jocurile X, dar tot e mai bine decât să le ții parcate.

Parcă, parcă simt nevoia să mă întorc la noua frontieră, deși să fiu sincer, am încercat asta în aprilie, și habar nu aveam ce mai făceau atacurile navei mele.

 

2 Responses

  1. unacomn

    Start fresh, are you crazy? Ai idee cat de leet era nava mea… in… 2010… cu vreo 10 expansion-uri in urma… si… hmmm, nu e o idee chiar rea.