O Pagină de Istorie: Zoo Tycoon

4

4 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Mi-a plăcut aia cu Microsoft, compania indie rău de tot!
  Știi ce joc ar fi și mai amuzant? Unul în care animalele super evoluate îi țin pe oameni în cuști. Oameni cu o inteligență primitivă, reduși la instincte și emoții primare. Cu inevitabilele variante în care alienii/zombilicii/roboții ne pun pe noi în spatele gardurilor. Ar putea fi un amuzament cu implicații mult mai profunde. Ah, dacă m-aș pricepe la programare!
  Cam cât de complicat e să programezi un simulator economic?

 2. Ciprian

  Unacomn, mai făcut să-mi amintesc pt. prima oară în 5 ani de Zoo Tycoon. Și acuma trebuie să-l joc iarăși. Mersi foarte mult.

 3. Claudiu

  E videoul intentionat lasat nelistat pe youtube? Acolo intru mai des decat pe feed reader si obisnuiam sa urmaresc direct de acolo.

 4. Gabi Alex

  Am jucat ZT2 o vare intreaga cand eram mic. La sfarsitul anului scolar am avut media 10 la geografie pentru ca profu’ dadea 10 instant cui stia cate ceva despre diferite animale foarte exotice din diferite zone, iar tata tot zicea ca imi pierd timpul jucandu-ma in loc sa invat ceva.

  Pe de alta parte ma credeam cercetator nebun. Puneam lei si gazele intr-o cusca si asteptam ca leii infometati sa manance gazelele. O data am facut un coloseum pentru animele si oameni, a fost hazliu.