Mafia 3 anunțat

7

2K Games și Hanger 13 Games au anunță Mafia 3, prin intermediul celui de-al doilea trailer la un joc de acțiune în tot atâția ani care să folosească All Along The Watchtower pe coloana sonoră.

Mafia 3 va spune povestea lui Lincoln Clay, un orfan din New Orleans, veteran al războiului din Vietnam, membri al unei familii mafiote ce este distrusă de cea italiană, acum în căutare de răzbunare. Vei clădi propria ta organizație criminală, a cărei putere o vei unelti într-un război împotriva italienilor. Deci, predominant povestea lui GTA San Andreas.

Mafia 3 va fi lansat anul viitor pentru PC și console.

7 Responses

 1. Ciprian

  Un Godfather 2 grafică mai bună. Am impresia că o să fie un GTA în anii 60 și nu vreau asta. Pt. mine, Mafia o fost mereu ceva diferit de GTA, un joc care se axa pe perioada „clasică” a mafiei americane. Aș fi preferat să fi fost plasat în anii America anilor 20 și 30 sau în anii 40 și 50, pt. că are mai mult sens să-ți poți forma o „familie” mafiotă în perioada prohibiției sau când drogurile o început să-și pună amprenta în America. Seria Mafia ar trebui să lase mafia „modernă” jocurilor precum GTA sau Godfather.

 2. unacomn

  Stiu ca e o gluma ca Romania e in urma cu 50 de ani fata de restul lumii, dar anii ’60 nu e tocmai epoca moderna

 3. Ciprian

  Nu o fii epoca modernă, dar tot nu are sentimenul ăla de mafie „clasică”. Știi tu, tu muzica aia specifică, cu accentele alea specifice, cu omerta și alte „tradiții” mafiote și în special cu mașinile de epocă și armele clasice mafiote. Nu cred că Mafia ar fi trebuit să se îndepărteze de chestiile astea. Și în plus, cum o spus Marian, jocu ăsta amintește de The Godfather 2 și asta nu e un lucru prea bun. Ca să nu mai spun că aparent nu mai poți muri din accidente de mașină iar vehiculul pe care-l conduci pare a fii blindat. De asemenea, de ce fiecare mașină pe care o zgârii explodează?

 4. peng

  @Ciprian

  Sunt perfect de acord cu tot ce ai zis (nici nu ştiam că există secvenţe de gameplay până să o menţionezi). Totuşi, dacă jocul va fi la fel de atmosferic precum celelalte s-ar putea să le iasă treaba cu anii 60. Poate va fi mai inspirat de Goodfellas. Oricum, sper ca de la următorul joc din serie (sperând că va mai fi măcar unul) să revină la anii 20-30.

 5. Ciprian

  @Peng

  Nu prea avem ce face în afară de a spera. Partea bună e că mai au timp să mai lucreze la el până în 2016, deci ar putea să creeze o atmosferă demnă de seria Mafia și să facă condusu și împușcăturile mai reale. Iar dacă jocu ăasta se vinde bine, atunci putem spera și la un Mafia IV, plasat pe la începutul prohibiției(dart cel mai probabil, dacă o să-l facă o să fie plasat în ani 80, dar hei, speranța moare ultima).

 6. Mihai

  2-ul nu mi se s-a parut la fel de tare ca primul. Poate asta o fi mai bun.