Rise of the Tomb Raider Gameplay

5

Lara Croft își continuă transformarea în Jason Voorhees Junior cu o nouă prezentare de gameplay.

 

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

5 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Au reușit să facă un mare borș. Și au uitat să pună ingredientele de bază: Tomb Raider și Lara Croft.
  Unacomn, dacă ai face un Top 7: Cele mai batjocorite personaje (cu sadism), cred că noua Lara s-ar clasa foarte sus.

 2. ion

  NuTomb Raideru de acu 2 ani a fost un joc foarte interesant la nivel de concept, deși producătorii probabil nici nu și-au dat seama de asta. Adică Lara fuge juma de joc de niște ruși sau ce or fi fost ca să nu fie violată, dar cu toate că povestea se termină oarecum cu bine, ceea ce nu realizează Lara este că, cu toate că ea a scăpat de ruși, personajul ei a fost violat cu vârf și îndesat pe tot parcursul jocului chiar de către Square Enix. Este vorba despre suprarealism sau ceva aici, din păcate nu mă pricep prea bine la termeni. Repet, producătorii aproape cu siguranță nu și-au dat seama de legătura dintre poveste și ceea ce a făcut departamentul decizional (probabil cel de marketing), dar dacă totuși este opera unui plan bine ticluit atunci cel ce l-a întocmit este un geniu al designului și probabil ar trebui să se apuce de regie.

 3. Beda Venerabilis

  Eu n-am terminat nici până-n ziua de azi noul Tomb Raider (n-au avut și ei bunul-simț să-i găsească altă denumire).
  Când l-am început aveam speranțe. Mă și gândeam: s-o vezi acum pe Lara, tinerică, naivă, neajutorată și speriată, cum se ia la trântă cu viața aspră de arheolog-aventurier-erou în devenire. Ce mai dramă existențială, ce profunzimi sufletești abisale, cu înfruntarea umbrelor trecutului și a demonilor interiori. Țopăind printre civilizații dispărute, morminte fabuloase, artefacte misterioase și puzzle-uri chinuitoare.
  Ce idiot am fost!
  M-am trezit alergând de nebun pe insula aia, căsăpind în dreapta și-n stânga fiindcă toți încercau să-mi pună flori pe piept. Tot căutam porți ferecate cu 7 peceți, artefacte care să dezlănțuie Apocalipsa, statui faraonice, demoni și zei din vechime. Ciuciu!
  În cele din urmă mi-a picat și mie fisa și m-am oprit. Nu jucam Tomb Raider, jucam ceva care se străduia să mă violeze cu QTE-uri.
  Iar ce-am văzut până acum din DLC-ul ăsta, e și mai rău: Lara se transformă într-o armă de distrugere în masă.
  Și mă aștept ca după ce le ia gâtul nefericiților care se fac că n-o vad, s-o aud spunând: Requiescat in pace!