Knights of the Old Republic 2 este actualizat

2

Knights of the Old Republic 2, un joc foarte interesant și exagerat de problematic, a primit recent un update surpriză pe Steam. Unul excesiv de mare. Jocul are acum suport pentru rezoluții video moderne, salvări prin nori, trofee pe Steam, gamepad-uri și încă ceva foarte important.

Mai știți cum din joc au fost tăiate o tonă de lucruri pentru că Obsidian nu avea timp sau buget sau un publisher înțelegător cât să pună totul în joc? Eh, modificarea aia a jocului ce încearcă să restaureze tot ce a fost tăiat din el este acum disponibilă pe Steam, prin intermediul lui Steam Workshop, Knights of the Old Republic primind suport pentru asta.

Dacă l-ați evitat până acum, atunci este un moment bun să citiți un walkthrough al jocului, sau să îl jucați. Sincer, luptele din seria asta mereu au fost jalnice, și asta mă tot împiedică să mă întorc la ele. Nu poți juca Jedi Knight, iar apoi așa ceva, și să mai fii în vreun fel impresionat de lupte.

Sursa: Steam

2 Responses

  1. Alexandru

    Din ce imi aduc aminte din lupte chestia super jalnica era faptul ca lightsaber-urile erau tratate ca niste bete ordinare nu ca o superarma care la un contact cat de mic cu corpul inamicului lasa niste urmari semnificative, dar nu am fost niciodata un fan starwars indeajuns de mare ca sa-mi pese

  2. Mihai

    Inseamna ca sunt norocos ca nu am jucat Jedi Knight! :D Ma pot bucura de KotOR! :D