Marea Vânătoare Runda 2

21

IMPORTANT: Dacă nu vă puteți conecta la Rewardial din cauza parolei, contactați-l pe Claudiu: claudiu [punct] gedo+ga [la] gmail [punct] com

Pentru runda a doua din această ediție a Măritei Vânători, va trebui să faceți mai mult decât să răspundeți la o simplă întrebare. Mult mai mult.

Misiunea voastră este următoarea, este complicată așa că citiți cu atenție.

Dacă vă uitați în colțul din dreapta jos, la acel panou de Rewardial, veți vedea că au apărut 4 quest-uri noi. Acestea conțin întrebări aproape fără sens, și răspunsuri la fel de bizare. Nu este important să răspundeți la acele întrebări, doar să aflați care din acele răspunsuri sunt corecte, pentru că veți avea nevoie de cele patru răspunsuri corecte pentru a le combina cu un alt cod, și să le adăugați la o adresă de „i.imgur.com/”. Dacă nu nimeriți răspunsul corect, ori va trebui să le luați pe toate la rând, ori să colaborați între voi. Dar asta nu este suficient pentru un URL complet.

Unde este celălalt cod? Eh, aici vine partea de vânătoare. Sunt ascunse în articole, de data aceasta publicate abia de la începutul acestui an. Nu în știri, ci doar în emisiuni/articole mari. V-am mai ușurat puțin munca, dar nu cu mult. Pentru că pe lângă partea corectă a codului, veți găsi și câte trei false pentru fiecare imagine în parte.

La final, dacă ați găsit combinația corectă pentru un URL funcțional, ar trebui să vedeți ceva ce pare de parcă ar face parte dintr-un joc. În total sunt patru imagini ce puse cap la cap formează două poze din două jocuri diferite. Pozele sunt puțintel editate, ca să nu fie chiar evident de ce jocuri este vorba. Dacă ghiciți unul din jocuri, postați aici răspunsul și veți câștiga un CSGO sau un Grid Autosport. Doar cei care răspund primi, corect, vor fi premiați. Unul din răspunsuri va câștiga CSGO, celălalt Grid Autosport.

Spor la vânătoare.  :devil:

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

21 Responses

 1. AndreiD

  Sa presupunem ca la unul din quest-uri am luat toate raspunsurile la rand pentru a vedea care se potriveste. Dupa ce am raspuns corect, quest-ul a aparut ca „finished” si noi am uitat codul iar optiunea de „retry” pentru quest-urile deja completate nu exista.

  Cum procedam? :-D

 2. Merinos

  ar fi trebuit sa faci screenshot inainte si sa incercuiesti raspunsul corect. Acum daca vrei sa stii raspunsul va trebuii sa intrebi pe cnv( prieten) sau poti accepta sa fii santajat de catre mine :3

 3. unacomn

  Daca nu mai stii care era corect, le iei pe toate la rand. Quizz-ul e acolo ca sa scurteze drumul ce altfel ar fi fost mai lung :D.
  Sau, poti sa il lasi pe Merinos sa te santajeze.

 4. AndreiD

  Stiu care era cel corect (cu ce incepea), dar nu mai imi apar cele patru variante. :-(
  Eh, poate iau in considerare santajul ala…poate. :-D

 5. AndreiD

  Am descoperit deja doua imagini. Fix de la doua jocuri diferite. Sunt photoshopate atat de bine incat nu-mi dau seama ce este.

  Simt ca-s aproape, dar primul cod… :cry:

 6. AndreiD

  Am reusit sa fac rost de primul cod, drept urmare, acum am trei imagini. :-D
  Teoretic, ar trebui sa-mi dau seama deja care este primul joc…

 7. AndreiD

  Unacomn, esti absolut sigur ca n-ai gresit nimic?

  La cele patru coduri din quest-uri corespund, dupa cum ai spus, trei false pentru fiecare imagine. Adica 12 false + 4 adevarate = 16 posibile la cele deja date. Le-am descoperit pe toate 16, dar cu unul din cele de la quest-uri nu se potriveste niciunul.

  Bine, nu ca daca as gasi si a doua imagine as putea sa le ghicesc, dar… :-)

 8. unacomn

  Ar trebui sa fie vreo 64 de combinatii, daca le stii deja pe cele corecte din prima parte.
  Nu uita, sunt Case Sensitive, asa a litera mare trebuie sa fie mare si mica trebuie sa fie mica.

 9. AndreiD

  Multumesc! Cum am zis, nu ma atrage in mod special niciunul din cele doua jocuri. Satisfactia este insa maxima.
  Dar daca trebuie, voi alege the lesser evil, adica Grid Autosport.

  Adresa de mail este cea cu care dau comentarii.

  Tot caut imaginea aia, si raman la parerea mea ca ceva e gresit. Stiu ca e case sensitive, am luat exact cum era postat. Din cele 16 „bucati” postate in articole, excluzandu-le pe cele deja folosite, raman 13. Nu merge.

  Oricum, well played. :rotfl:

 10. unacomn

  Corect. Vei primi un CSGO.

  Concursul pentru ziua de azi s-a terminat. Felicitari tuturor, bine lucrat.

 11. AndreiD

  Acum cand ma gandesc, e chiar hilara toata treaba.
  In loc de l (L mic) am pus I (i mare).
  Se pare ca pe font-ul de pe games-arena cele doua litere (I si l) seamana.
  Culmea e ca parca dadusem copy-paste direct din articol.
  Ciudat…

 12. peng

  @AndreiD

  Eu am luat asta ca fiind un element de dificultate în plus. :laugh: