ACTIVISION PUBLISHING LANSEAZĂ UN NOU TRAILER DE GAMEPLAY PENTRU TONY HAWK’S® PRO SKATER™ 5

Bucureşti, România – 13 iulie 2015 – Activision Publishing a lansat azi un nou trailer de gameplay pentru Tony Hawk’s® Pro Skater 5, pe melodia “Black Sap Scriptures” a formaţiei punk Plague Vendor.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 îmbrăţişează stilul clasic al jocurilor din seria Pro Skater şi îl redă pe parcursul unor niveluri complet noi, concentrându-se ca şi până acum pe obiective riscante şi un control precis al mişcărilor ce permit realizarea celor mai tari manevre şi combinaţii. Trecerea în modul multiplayer se realizează foarte uşor, astfel încât poţi oricând să fii în mijlocul acţiunii împreună cu alţi 20 de prieteni.

Aproape tot ceea ce se putea face în jocurile THPS în trecut este acum posibil online împreună cu prietenii tăi în THPS5, precum misiuni, deblocare de conţinut nou şi creştere în nivel… sau dacă abilităţile tale îţi permit, poţi lua parte inclusiv la întreceri competitive. Nu în ultimul rând, poţi crea noi circuite de care apoi se poate bucura întreaga comunitate. Mare atenţie însă. Funcţiile online ale jocului sunt disponibile exclusiv în versiunile PlayStation 4 şi Xbox One ale jocului.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 va fi disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One pe data de 2 octombrie. Versiunile jocului pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 nu au încă o dată fixă de lansare, dar cel mai probabil ele vor fi disponibile până la sfârşitul anului.

Pentru mai multe informaţii, vino alături de comunitatea de pe Facebook pe facebook.com/TonyHawkGames sau urmăreşte conturile Twitter şi Instagram via @tonyhawkgames.

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.