The Bard’s Tale IV are o reclamă

4

Red Boots DLC, w00t!

Nu știu ce înseamnă w00t, dar tot văd că lumea îl folosește. Mă simt ca pe vremuri, când am aflat că FTW nu însemna feed the wolves.

4 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Ha, ha, pentru o secundă am crezut că e ora de teleshopping!

 2. Beda Venerabilis

  Unacomn, am o sugestie pentru când vei fi 100% recuperat.
  Crezi că ar fi folositor să faci un fel de hartă ADN-clasament-istoric al studiourilor, bazat pe notele pe care le-ai dat jocurilor? N-am văzut așa ceva pe nicăieri până acum (sau n-am săpat eu cum trebuie).
  Un joc ia niște note pentru calitate, poveste, grafică, gameplay, muzică etc. Fiecare notă se duce în clasament, la categoria respectivă. În funcție de note, studioul urcă sau coboară. Ar putea fi grupe în clasament – Liga campionilor, Risipitorii de bani, Kinder Surprise, În slujba lui Cthulhu.
  Nu toată lumea cunoaște istoricul complet al creatorilor de jocuri. Așa, oamenii pot afla cine merită efortul, care e probabilitatea să dea banii degeaba pe un titlu și care sunt punctele tari și slabe ale unui studio.
  Pare puțin redundant însă mă gândesc că ar putea fi ceva nou.

 3. Alexandru

  „Guilt Absolution ” tare, merita sa te uiti cu atentie la unele kickstartere

 4. unacomn

  Beda, a fost ceva similar pe Metacritic, pentru oamenii individuali din industrie. A fost inchis rapid, pentru ca nimeni nu considera ca a da o nota lui Sid Meier sau altuia era o idee buna. Nu facea decat sa iste fanboy wars si sa duca la situatii in care cineva nu e platit pentru ca are un meta-score prea mic :D