Moarte copacilor!

2

MechWarrior Online primește astăzi un petic însemnat care va rezolva o problemă ce bântuie jocul încă de la primul beta test. COPACII! Da, copacii, acele entități nemuritoare care rădeau în fața ta de fiecare dată când încercai să le calci în picioare. De acum înainte, le poți distruge!

Piranha Games a remodelat complet harta River City, adăugând copaci ce pot fi distruși, statui care pot fi zdrobite, iluminare publică strivibilă, garduri piftiabile, reacții vizuale atunci când un mech lovește sau se târește pe o clădire. Pe lângă asta, harta este mai mare și are acum un ciclu zi-noapte dinamic. Câte 6 ore vor trece într-un interval de 15 minute, așa că dacă nu pierdeți instantaneu un meci, veți putea vedea soarele cum răsare, dacă ați sosit pe câmpul de bătălie, venind cu un dropship din apusul înflăcărat.

Da! Dropships la modurile normale de joc, nu doar la Community Warfare. O serie de alte modificări sunt implementate la înregistrarea loviturilor, la jump jets, la arme, și caracteristicile câtorva mech-uri.

Pe partea tehnică, jocul va folosi mai puțină lățime de bandă, o veste fericită pentru cei care nu aveau internet prea bun.

Sursa: Piranha Games

2 Responses

  1. peng

    PIFTIÁBIL, -Ă, piftiabili, -e, adj. Care posedă capacitatea de a fi făcut piftie. – Din lat. piftiabilis, fr. piftiable.

    Din DEX 2015, Unacomn Edition.