Rewardial – ce e nou si foarte bine?

3

Ştiţi că nu sunt omul care să întindă vorba mai mult decât este cazul. Prin urmare, vă aduc în atenţie câteva noutăţi legate de dezvoltarea proiectului Rewardial. Pe lângă o mulţime de probleme tehnice pe care le-am rezolvat, am introdus şi o serie de elemente noi care să transforme vizitele pe acest site într-o experienţă tot mai plăcută.

1. Am reintrodus Quest-urile. De acum înaninte veţi putea descoperi o mulţime de teste despre conţinutul blogului prin care să câştigaţi puncte suplimentare.

2. Am introdus un miniQuest ataşat articolelor. La citirea anumitor articole, la finalul acestora veţi putea descoperi un Quiz surpriză care să vă ofere posibilitatea de a mai câştiga nişte puncte.

3. Iar cel mai important, foarte probabil, în secţiunea Shop a pluginului veţi putea găsi un tab intitulat Gifts. Aici, ocazional, veţi putea cumpăra diverse premii prin intermediul creditelor şi colecţiilor acumulate ca utilizator Rewardial.

 

Multă baftă!

3 Responses

 1. Alexandru

  uuuuuu chestii noi, shiny. Ma uitam prin stockbook-ul de pe rewardial, stie careva ce-s „master stamps”?

 2. Beda Venerabilis

  Oricum citesc totul, cu răsplată sau fără. Însă orice noutate e binevenită, înveselește și împrospătează.
  V-ar trebui niște chestii, imprimate cu Games Arena și/sau cu citate din jocuri, pe care să le vindeți. Sau simple stickere care să poată fi lipite pe carcasa PC-ului, frigider, fruntea soacrei. Ceva care să se transforme și în publicitate fizică.
  Poate un site mai colorat, mai jucăuș? Mie îmi place așa simplu cum e acum, dar un vizitator nou s-ar putea să judece lucrurile și după criteriul ăsta.
  Forum și topuri care funcționează?
  Bineînțeles, fără bani e foarte greu.