Heroes of the Storm: Eternal Conflict lansat

Eternal Conflict, noul update al lui Heroes of the Storm, a fost lansat, adăugând un teren de luptă nou și un erou. Aveam impresia că harta cu Tristram și Leoric vor fi disponibile în acest pachet de conținut gratuit, dar se pare că am primit doar The Butcher și Battlefield of Eternity. Numai bine, pentru că previziunea mea că vor mări prețul eroilor noi la 15 mii de galbeni s-a adeverit, The Butcher tocmai atât costând.

Pe lângă această dezamăgire, Blizzard mai organizează și un eveniment special în această perioadă. În fiecare zi veți primi o misiune pentru a omorî un Treasure Goblin, ce apare înainte de începutul unui meci pe orice hartă, dacă este prezent cineva cu această misiune în echipa ta.

Dacă goblinul este asasinat la timp, la finalul meciului vei primi o recompensă de 100 de galbeni. Această misiune poate fi îndeplinită o singură dată pe zi, așa că în 100 de zile, numai din banii obținuți de la meci și de la această misiune, vei putea cumpăra un erou nou. Evenimentul acesta, desigur, nu durează 100 de zile.

CalledIT