Call of Duty: Black Ops 3 la E3

Un viitor întunecat în care apare o nouă generație de soldaţi Black Ops, iar linia de demarcaţie dintre om și mașina este din ce în ce mai firavă. Acesta este viitorul luptelor în Call of Duty®: Black Ops III, pe care îl veţi putea găsi pe rafturile magazinelor din toată lumea în adevărata zi de Black Friday – 6 noiembrie, 2015.

 

CAMPANIE

Campania Black Ops III este concepută pentru co-op cu patru jucători online şi rejucabilitate (pe platformele next-gen), iar jucătorii trăiesc acele momente impresionante din Call of Duty® , cu evenimente în care acestora li se permite să abordeze jocul folosind, de fiecare dată o altă strategie. Fiecare personaj poate fi personalizat: de la arme şi echipamente, la abilităţi şi uniforme, toate acestea fiind organizate într-un sistem care progresează în timp.

Elemente cheie ale campaniei:

  • Design spațial şi medii de joc de dimensiuni mai mari – acestea au fost create să utilizeze hardware mai puternic, permiţând jucătorilor să lupte în locații mari, cu spații deschise. Jucătorii se vor bucura de posibilitatea de rejuca în single-player, în cadrul unor misiuni în care nu există două confruntări asemănătoare. În aceste locații deschise, echipa de la Treyarch implementează peste 20 de sisteme AI diferite, care provoacă jucătorii să joace în feluri diferite.
  • Cyber Cores, Tactical Rigs – acestea sunt modificări cibernetice, care permit un nivel suplimentar de personalizare a jucătorului. Cyber Cores oferă o varietate de abilităţi, de la remote hacking la drone de control şi până la atacuri de tip melee în lanţ. Tactical Rigs sunt upgrade-uri pasive pentru soldaţi, care permit acestora să folosească abilităţi de mişcare şi de apărare avansate. Toate aceste opţiuni permit echipelor să construiască o serie de soldaţi configuraţi în mod diferit, care să ducă la îndeplinire misiunile în diferite feluri.
  • Safe House – aceasta este zona pe care jucătorii o vizitează între diferitele niveluri ale campaniei, pentru a-şi personaliza armele şi echipamentul, a-și etala medaliile şi realizările sau accesa zona Wiki a jocului pentru a afla informaţii suplimentare despre lume şi povestea din spatele jocului.

MULTIPLAYER

SISTEM DE MIŞCARE COMPLET NOU: Black Ops III include acum un sistem de mişcare extreme de precis, care permite jucătorilor să se mişte mai bine, cu fineţe, folosind sărituri speciale (thrust jumps), întoarceri şi alunecări, precum şi abilităţi de urcare şi trecere rapidă peste obstacole, într-o multitudine de combinaţii. Acum, jucătorii păstrează şi mai bine controlul armelor lor pe toată durata jocului şi au posibilitatea să se miște 360° în timpul tuturor manevrelor. Hărţile sunt proiectate de la început pentru noul sistem de mişcare, dând astfel jucătorilor mai multă încredere în abilităţile lor de a utiliza mediul înconjurător pentru tactici avansate.

SISTEM DE SPECIALIŞTI COMPLET NOU: Treyarch introduce nouă Specialişti de elită în multiplayer – fiecare din aceştia are înfăţişare proprie, personalitate, voce, arme şi abilităţi de luptă. Cei nouă Specialişti pot fi dezvoltați, oferind astfel o nouă traiectorie progresivă, de la un nivel la altul, alături de XP-ul global şi cel pentru arme. Sistemul de Specialişti modifică felul în care jucătorii se alătură luptei în momente cheie din timpul jocului, iar fiecare armă şi fiecare abilitate sunt proiectate pentru a face ca acest Specialist să devină o forţă unică pe câmpul de luptă.

PERSONALIZARE COMPLET NOUĂ: Treyarch avansează şi în ceea ce privește modificarea armelor. În sistemul Gunsmith, orice armă poate fi modificată conform preferinţelor voastre, având modele diferite pentru fiecare dispozitiv ataşat, modele de camuflaj diferite şi embleme personalizate. Armelor li se pot ataşa diferite dispozitive, inclusiv optice, dându-vă, astfel, posibilitatea de a vă construi cea mai tare armă realizată vreodată. Iar pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, noua funcţie Weapon Paint Shop nu este doar un simplu program standard de editare, ci permite jucătorilor să creeze modele grafice personalizate, care sunt afişate pe părţile laterale ale armelor lor. Cu 64 de layere şi trei zone ce pot fi personalizate, jucătorii pot crea arme unicat, folosindu-se practic de un număr infinit de combinaţii de creaţie.

Hărţi:

Combine: Aflată în deşertul Sahara, în această clădire dedicată cercetarii pentru agricultură și resurse sustenabile se joacă rapid şi frenetic, prin interioare strâmte, o zonă centrală deschisă şi o cărare în pantă periculoasă.

Hunted: Această cabană de vânătoare se află în spatele unei cascade din munţii bogaţi ai Etiopiei, unde terenul accidentat lasă, pe alocuri, locul priveliştilor largi şi unui drum subacvatic ascuns.

Stronghold: Un castel elveţian super-tehnologizat, aflat în Alpii îngheţaţi, cu un design asimetric şi o combinaţie de zone expuse şi porţiuni închise şi înghesuite.

Evac: O zonă de evacuare în caz de urgenţă, abandonată, aflată deasupra unui vechi acoperiş din mijlocul zonei de carantină din Singapore, acum inundată.

Zombie

De la introducerea Zombies în Call of Duty®: World at War, Treyarch dezvoltă o continuare pentru fanii Zombies. Black Ops III vine şi răspunde cererilor acestor fani cu o ofertă Zombies unică, alături de un scenariu propriu şi un sistem progresiv bazat pe XP, care adaugă profunzime şi posibilitate de rejucare, completând aşteptările fanilor Zombies.

În lunile următoare, vom anunţa detalii suplimentare despre Zombies şi toate modulele de joc.