Starcraft 2 Legacy of the Void Gratuit! Parțial

2

Dacă nu aveți bani să cumpărați Starcraft 2 Legacy of the Void (fiind un joc Blizzard, este foarte probabil), dar tot vreți să încercați campania de singleplayer, atunci o să vă bucure ce urmează. Blizzard anunță Whispers of Oblivion, un prolog pentru campania lui Legacy of the Void, în care veți putea juca cu Zerathul, în căutarea sa pentru profeții și probabil un fular nou.

Whispers of Oblivion se va întinde pe trei misiuni și va fi disponibil gratuit tuturor. Nu trebuie să cumpărați nimic, pur și simplu va fi acolo pe contul vostru de Battle.net, ca varianta gratuită a lui Wings of Liberty.

Heart of the Swarm n-a avut parte de același tratament pentru că era un expansion, Legacy of the Void fiind un joc de sine stătător.

Beta la partea de multiplayer începe luna viitoare. Eu am deja acces, dar având un mouse semi-funcțional și luând medicamente pentru regenerarea nervilor înseamnă că am la fel de multe șanse să câștig un meci precum am să alerg 100 de metri.

 

2 Responses

  1. Beda Venerabilis

    1. Dacă ai avea calculatorul visurilor tale și ai fi perfect sănătos, cât ai rezista fără să te joci deloc?
    2. Dacă Ubisoft ar semna un act juridic prin care și-ar lua angajamentul ca următoarele lor 3 jocuri să respecte 100% indicațiile tale (în caz contrar urmând să te despăgubească cu o sumă uriașă), singura condiție fiind să nu joci absolut nimic timp de 3 ani, ce ai face?

  2. unacomn

    1) Foarte putin, pentru ca as putea face multi tasking pe un PC suficient de bun.
    2) Nu am incredere in Ubisoft.