The Witcher 3 s-a vândut foarte bine

3

Ah, The Witcher 3, ce joc strașnic, nu-i așa? Grozav. Minunat. Aș putea sta aici să vorbesc despre el atât de mult. Desigur, nimic concret pentru că nu l-am jucat încă, deși șade pe contul meu de GOG de vreo două luni, grație unuia dintre voi. Ignorând asta, CD Projekt are un anunț de făcut referitor la succesul jocului. Mai exact, a avut așa ceva. Și nu genul de succes de care s-a bucurat fiecare alt joc din serie, ci mai mult genul de succes de care s-au bucurat primele două, la un loc, după vreun an de zile.

The Witcher 3 s-a vândut în mai bine de 4 milioane de exemplare. Da, 4 milioane de oameni probabil joacă acum The Witcher 3, iar eu nu. Ce e drept, cât de bine puteam juca The Witcher 3 pe sistemul meu este discutabil, și până în 2017, când preconizez că o să îmi mai permit să schimb măcar praful de pe PC, probabil va trebui să mă mulțumesc să îl parcurg cu detaliile date toate la minim, și cu vreo 15 cadre pe secundă, de parcă l-aș juca pe un PS4.

Sursa: PC Gamer

3 Responses

 1. Valentin

  Defapt eu joc pe full hd pe minim la 25-45 de fps pe un phenom 2 x4 960T de 3 ghz si un 6870 care e egal cu 5850-ul care il ai tu si 4 GB ram….si sincer sa fiu…diferenta foarte vizibila intre low si high nu e….mici chestii atmosferice si cam atat…dar jocul arata foarte bine si fara :D asa ca dai bice cand poti ca o sa mearaga, mai ales dupa patchul 1.0.5 inc are au ridicat performanta, btw la 24 stabil cat il jucam inainte tot mergea fluid :) nu era ca la 30 dar era un fps solid, constant :D oricum superb joculllllll

 2. Beda Venerabilis

  Nu e nici o mirare că s-a vândut și se va vinde foarte bine. Din tot ce-am văzut până acum, polonezii s-au apucat să le dea lecții tuturor celor care credeau că au habar cum se face un asemenea joc. Asta în vreme ce noi, românii, nici nu visăm să facem ceva demn de luat în seamă în domeniul ăsta.

  Unacomn, tu măcar poți să-l joci, chiar și cu detaliile la minim. Eu nici atât nu pot să fac, trebuie să mai aștept vreo 6 luni (în varianta optimistă).

 3. EmilM

  si eu zic ca jocul e optimizat bine si merge si pe sisteme un pic mai slabute… si eu scot 30-40 fps pe un q8200, 8gb ram, radeon 7600….