Master of Orion Revine

Sunteți pregătiți pentru bucurie? Wargaming, creatorii lui World of Tanks și proprietarii actuali ai lui Master of Orion, anunță că seria de TBBS-uri 4X spațiale revine! Cu numele simplul nume Master of Orion și ocazional subtitlul Conquer the Stars, noul joc va încerca să readucă la viață stilul clasic de joc al seriei, cu o serie de mici modernizări, precum tutoriale, o interfață mai informativă, conținut nou, grafică mai bună și toate cele, dar la bază va fi predominant același Master of Orion.

Bine, nu au precizat care Master of Orion, dar cred că se refereau la al doilea, din moment ce au fost pomenite mai bine de 20 de clădiri ce pot fi construite pe planete, iar primul nu prea avea așa ceva. De producția efectivă se ocupă NGD Studios, din Argentina, ce nu prea a mai dezvoltat așa ceva până acum, dar au ca ajutor membri ai echipei de producție de la original, precum compozitorul coloanei sonore, ce o va remasteriza cu tehnologie modernă, deși sincer suna deja bine în MIDI.

Important este că veți putea din nou să conduceți un imperiu stelar, selectând una din 10 facțiuni, cercetând tehnologie, dezvoltând o economie și apelând la diplomație atunci când nu poți găsi o piatră suficient de mare. În esență ce faci în fiecare 4X spațial, doar că Master of Orion a definit caracteristicile genului.

O dată de lansare nu a fost anunțată pentru Master of Orion. Detalii mai multe cu siguranță vor fi disponibile în curând. Cu puțin noroc, va ieși ceva mai bine decât ultimul 4X Microprose înviat sub tutela cuiva din fostul bloc sovietic, având și ajutorul cuiva din echipa de producție a originalului. Nu de alta, dar din câte spune multă lume, Worlds of Magic n-a fost prea bun.

Sursa: Wargaming