Silent Hills a fost anulat

1

Eh, uite o veste neplăcută. Kojima și Guillermo del Toro colaborau la realizarea unui nou proiect Silent Hill, numit Silent Hills, ce îl avea într-un rol important pe Norman Reedus, din The Walking Dead. Avea până și o variantă demonstrativă, numită PT, disponibilă pentru PS4. Subliniez timpul trecut, pentru că doar în trecut mai există. Producția lui Silent Hills a încetat.

Anunțul vine de la Guiellermo del Toro în sine, ce a spus că proiectul a fost anulat și că este foarte dezamăgit de asta. Apoi Reedus a confirmat și el că Silent Hills a fost pus pe butuci. Iar în cele din urmă, peste două zile, PT, demonstrația lui Silent Hills, va fi dată jos de pe PSN. Este destul de clar că nu e vorba de o comunicare incoerentă, și că jocul chiar a fost anulat. Acesta ar fi chiar al doilea proiect consecutiv de joc al lui del Toro care să fie spulberat, după ce Insane a cam fost și el anulat când THQ a dat faliment.

Motivul pentru anularea lui Silent Hills? Kojima a fost dat afară de la Konami, iar colaborarea sa era o parte importantă din proiect. Părea destul de inevitabil ca Silent Hills să pățească ceva. Inițial s-a spus că jocul nu va fi afectat, dar inițial se spun multe lucruri.

Sursa: Eurogamer

One Response