Demo: Car Mechanic Simulator 2015

3

3 Responses

 1. peng

  E educativ, dar nu cred că aş avea răbdarea necesară să termin campania. Cred că dacă ai experienţă în domeniu te plictiseşte cu atât mai mult, eu de abia acum am realizat că Gearbox (Studios) e cutia de viteze.

  Îmi aminteşte de o cunoştinţă a cărui tată camionagiu nu înţelegea nicicum appeal-ul lui Eurotruck Simulator 2. De ce te-ai juca de-a munca? Cui îi place ce face nu munceşte niciodată sau cum era citatul din Confucius… :laugh:

 2. Mihai

  Nu am rabdarea sa vad video-ul, dar sunt bucuros ca a aparut varianta 2015. La varianta 2014 terminasem campania la jocul principal si cam jumate din cea a primului DLC (parca sunt doua). A, ca si lauda la adresa lor… DLC-urile au fost gratuite.

  E destul de educativ, dar are si chestii aberante, care nu au nicio treaba cu masinile. As fi jucat mai mult din jocul precedent, dar faptul ca ma lovesc de chestiile astea zilnic vreo 9-10-11 ore la munca, nu imi face tocmai chef de jucat asa ceva. Adica ce a zis peng mai sus.

  Problema jocului precedent, indiferent cat de fun parea la inceput, e ca devine destul de rapid repetitiv. Also, ar trebui sa incerci Gearhead Garage. Cred ca e stramosul lui Car Mechanic Simulator.

  Oricum, o sa ma uit daca are demo si probabil o sa-l iau cand va ajunge la un alt pret, mai decent. Undeva in marja 5-10 euro as fi dispus sa dau pe el.

 3. Vladmir

  Cred ca jocul are un potential foarte mare dar cum au zis si altii poate devenii plictisitor.