Remember Me 2 este scris

2

Mai țineți minte Remember Me? Probabil nu, pentru că mai probabil vă amintiți de Oni, jocul a cărui… cam tot îl împrumuta, dar nu la fel de bine. Eh, studioul Dontnod se bucură acum de ceva succes cu Live is Strange, și anunță că povestea lui Remember Me 2 a fost deja scrisă.

Au stabilit ce vor să facă cu jocul, ce să îi adauge, ce să repare și în general cam ce fel de joc să fie Remember Me 2. Nu înseamnă că jocul este garantat să apară, decizia asta rămânând în mâinile companiei Capcom.

Directorul creativ al studioului a menționat anterior că Remember Me a eșuat pentru că jocul nu a fost înțeles. Asta e de obicei nume de cod pentru „Știm că nu v-a plăcut, dar asta e vina voastră”.

Dacă vreți o speculație din partea mea despre povestea lui Remember Me 2, Nilin descoperă că are un frate geamăn ce conduce cea mai mare organizație criminală din regiune, ce încearcă să comită un act de terorism ecologic.

Sursa: Gamespot

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

2 Responses