Dark Dreams Don’t Die pe PC

Când consola Xbone a fost anunțată, în prezentarea jocurilor sale era îngrămădit pe acolo și ceva numit Dark Dreams Don’t Die, un joc realizat de Hidetaka Suehiro, creator al lui Deadly Premonitions. Când a fost făcut acest anunț, s-a specificat că Dark Dreams Don’t Die nu va sosi pe PS4, dar că vor fi șanse să ajungă pe PC, iar la GDC, a cam fost pe PC.

Mai multe persoane prezente la eveniment au avut ocazia să vadă jocul rulând pe PC și chiar să îl testeze, acesta funcționând fără probleme cu un mouse și cu o tastatură.

Lansarea jocului pentru PC nu a fost anunțată încă în mod oficial, așa că nu se știe când și cum va sosi.

Dark Dreams Don’t Die, numit și D4, este un joc în care un detectiv călătorește prin timp, prin contact cu obiecte pe care le găsește prin lume, pentru a împiedica moartea soției sale, despre care nu își poate aminti prea multe lucruri. Mai este și unul din acele jocuri japoneze extrem de ciudate, așa că dacă sunteți fani ai ciudatului, stați cu ochii pe el.

Sursa: DSO Gaming

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.