O pagină de istorie: Supaplex și Volfied

10

10 Responses

 1. demonslayer20

  daca tot suntem la jocuri din laboratoarele de informatica unacom terog fa o pagina de istorie la jazz jackrabbit 2 jocul era genial il jucam pe ala la informatica cum voi jucati atomic bomberman inca imi amintesc de acel power up care iti dadea un hoverboard care cumva daor i-eu nul puteam gasi din pacate acum pe calculatoarele de informatica gasesti doar variante stricatea aproape nefunctionale ale lui counter-strick si half-life

 2. Program "Nume program";

  BEGIN

  WriteLn (‘Jocuri pe care le-am jucat in laboratorul de informatica: primul PoP, Prehistoric 2, Golden Axe, Warcraft 2, o chestie de se chema Dave, un fel de „simulator” de golf, Lotus, minesweeper, minifotbal cu bila de la mouse pentru care am luat un unu.’)

  END.

 3. Mihai

  Nu fac un secret din faptul ca nu am jucat Diablo I vreodata, si nici nu am zis ca as fi facut-o. Nu tocmai poser, dar definitia banuiesc ca variaza functie de pe cine intrebi.

 4. Mihai

  daa… Îmi aduc aminte de toate astea, și le-am jucat la vremea lor. Din păcate, nu am făcut informatică nici în generală și nici în liceu.

 5. Beda Venerabilis

  Ha-ha, eu îmi aduc aminte de calculatoarele Spectrum!
  Unacomn, parcă ai vorbit la un moment dat despre Saboteur. Pe ăsta și pe Elite le-am butonat de săreau tastele din clona românească de Spectrum.
  Ce mai era pe vremea aia? Dan Dare, Eagle’s Nest, Chuckie Egg, West Bank… pe-astea mi le-aduc aminte acum. Și nelipsitele cafteli stil Bruce Lee, Robocopi și berete verzi.
  Timpurile când grafica nu însemna mare lucru dar exista dificultate, imaginație și creativitate cât cuprinde – ok, aici exagerez un pic!
  Ar trebui să povestești despre epoca aceea când în timpul încărcării unui joc ascultai sunetul inconfundabil al unei bormașini muzicale.