Youtube face noi victime

Dacă urmăriți emisiunile Live din când în când, probabil țineți minte dialogurile amuzante cu un anume Free999999enigma, supranumit Raul de la GaminGHD.ro, și ocazionalele bătălii din DotA 2 sau League of Legends. Mergând pe ideea că Youtube este cel mai oribil lucru de la ultima ciumă, serviciul i-a făcut o surpriză neplăcută acum câteva ore, prin suspendarea contului său de Youtube, la care avea mai bine de 80 de mii de abonați și câteva mii de emisiuni.

Sistemul pare să fi reperat încercare de-a încărca un număr mare de emisiuni într-o zi drept Spam, și fără nici un fel de preaviz i-a blocat contul, accesul la tot conținutul pe care l-a făcut în ultimii ani și abilitatea de a mai deschide un cont de Youtube.

Un apel a fost făcut, fără speranțe prea mari că se va și rezolva ceva, din moment ce Youtube tinde să ne lase pe toți cu ochii în soare timp de luni de zile la fiecare ocazie cu putință, sistemul fiind ingrijit de mașinrii fără judecată și indivizi care nu dau doi bani tine decât dacă ești o vedetă pop din Coreea.

Canalul GaminGHD era parte din rețeaua Machinima, însă aceasta nu i-a oferit nici un fel de protecție împotriva acestei blocări automate.

Raul, mult noroc încercând să rezolvi problema, ai sprijinul meu.