Stiri: 23 martie 2014

12

12 Responses

 1. peng

  Erm… unacomn, esti cumva membru al unui fight club underground despre care n-ai voie sa vorbesti conform primelor doua reguli? Sau este doar iluminarea de vina? :laugh:

 2. Gusa Catalin

  Town of Salem?Si cum facem sa coincidem pe acelasi server?

 3. ion

  Da, alea sunt regulile pe care le folosim noi. Îți recomand să citești doar ce scrie la secțiunea Core Rule Book și primul Bestiary. Nu îți bate capu cu prostii gen Advanced Players Guide sau Advanced Race Guide care nu fac altceva decât să facă un joc complicat chiar și mai complicat și să îl dezechilibreze. Oricum chiar și la capitolu echilibru nu stă prost.

  Dacă vrei un sistem de joc mai simplu îți recomand fie Call of Cthulhu fie Savage Worlds. Call of Cthulhu e un joc horror de investigat așa că nu știu dacă e pe placul tuturor.. Marele avantaj este că e extrem de simplu de învățat. Dar dacă grupul tău nu vrea să facă altceva decât să dea în cap cu ciomagu la orci atunci recomand Savage Worlds. E mult mai ușor decât Pathfinder (dar mai complex decât CoC) și e un sistem de reguli universal. Asta înseamnă că poți juca tot felu de tipuri de jocuri și fantasy și SF și super hero și cam orice. Plus că are niște settings marfă rău (recomand Deadlands și The Day After Ragnarok).

 4. ion

  Am vrut să zic „Oricum chiar și la capitolu echilibru STĂ prost”

 5. ovidiu

  multumesc de raspuns si de sfaturi . Imi place sa citesc chesti de genu deci cu cat mai mult cu atat mai bine.

 6. ion

  Mult noroc și dacă reușești să faci o sesiune să ne spui cum a decurs!