In Jocuri: Lumi Simulate

6

In Jocuri – Lumi Simulate

Vezi mai multe video din jocuri

6 Responses

 1. LOK

  Pai GTA VC mi-a creeat aceasta senzatia mai ales la finalul jocului cand tommy si ken au ramas cei mai buni prieteni si cand toata lumea te suna sati multumeasca ca i-ai ajutat.

  Ps daca ai timp spunemi si mie un joc care sa-l joc ca nu mai stiu cesa joc da care sa mearga pe un procesor de 2.19 gHZ si 3 gb ram

 2. gainadl

  La cum ai definit conceptul de lume simulata nu cred ca exista vre-un joc asemanator cu ce ai spus acolo si sincer nu cred ca o sa se faca curand….
  Fiecare joc are o lume proprie da nici unu nu m-a facut sa spun ca ar fi o a 2-a casa….
  Totusi o lume simulata mi s-a parut ca intalnesc in Bugz Bunny & Taz time busters acum mult timp, chiar daca jocul suna copilaresc si destinat celor de 6 ani doresc sa precizez ca daca ar avea alte personaje in rol principal cred ca ar fi avut un succes mult mai mare si ca a fost un joc 3D bun cu o grafica buna pentru anul 2000 si unul foarte amuzant.
  Conceptul de lume simulata poate fi departe de ceea ce iti imaginezi dupa acest video dar io zic ca respecta in mare parte regulile fiind o lume animata iar in desene animate totul e posibil…..

 3. gainadl

  Dupa ce am mai vazut videoul inca o data jocu mentionat mai sus nu cred ca se incadreaza…

 4. Yankee Romeo

  Deus Ex (1). Pentru ca trebuie sa faci o bere, pedeapsa ca ai uitat sa-l mentionezi :P

 5. ovidiu

  ma gandeam la ceva .. voi faceti niste emisiuni destul de bune pentru a fi date pe post ( chiar daca nu puteti egala Zon@ IT care… :)) ) asa sa continuam .. cautati un sponsor .. cum ar fi o firma care a creat un antivirus si negociati cu ei asupra sposorizarii :)) cum fac si Zon@ .. Succes ;)