Preconizari legate de Bitcoin si care este valoarea estimata a monedei pentru finalul lunii decembrie a acestui an

Preconizari legate despre modul in care anumite monede digitale de interes vor evolua pana la sfarsitul acestui an s-au facut nenumarate. Potrivit criptomonitor.ro, au atras atentia insa prezicerile facute de o firma de software, care spunea despre pretul BTC ca are sanse mari sa creasca enorm pana la finele anului in curs. Speculatii se fac in continuare, chiar daca pretul Bitcoin se misca destul de lent.

La momentul actual moneda mentionata inca este in top, prin valoarea sa. Desi cunoaste fluctuatii, in principal are o valoare de 6540 USD. In orice caz, aceasta este situatia din prezent, insa se pare ca spre final de an aceasta va ajunge undeva la 8500 dolari. Cred ca ramane sa asteptam si sa vedem cat se potrivesc preconizarile acestea.

Pentru a oferi aceste cifre, s-a avut in vedere volumul de tranzactii pentru aceasta criptomoneda, dar si pe numarul de utilizatori din blockchain. Ca sa te mentii la curent cu evolutia acesteia poti sa citesti stiri criptomonede de actualitate, nelipsite de pe platformele de specialitate. De obicei, astfel de predictii ajung sa fie confirmate, insa depinde, pentru ca este o lume deosebit de volatila, de la care de multe ori nu ai la ce sa te astepti.

Cum se aproximeaza ca va evolua Bitcoin-ul?

Daca esti pasionat de crypto, mai mult ca sigur ai auzit despre Trefis Team si preconizarile pe care le face legat de evolutia monedelor. Este vorba despre cei care se folosesc de principiile dupa care functioneaza cererea si oferta, astfel ca reusesc sa determine pretul monedei BTC. Echipa a avut in vedere doua variabile importante atunci cand a calculat cererea si anume utilizatorii care sunt activi, dar si sumele cu care acestia tranzactioneaza.

In urma calculelor pe care le-au realizat, s-ar parea ca valoarea monedei, respectiv pretul acesteia va fi mai mare cu 30%, estimat in decursul acestui an. Tot dupa spusele Trefis Team, moneda a ajuns la un pret de pana la 20.000 in anul incheiat.

Ce influenta are media asupra speculatiile din piata crypto?

Echipa despre care am mentionat a observat si faptul ca preturile monedei au evoluat si scazut in raportul cu diversele stiri criptomonede. Cat despre autoritatile de reglementare, cu siguranta ca acestea vor avea o viziune mai pozitiva cand va fi creat lobby-ul principal al Asociatiei Blockchain. Dupa spusele sale, odata ce SEC va aproba ETF se va remarca si cresterea de preturi la nivel de BTC.

A exploata Bitcoin-ul este o operatiune destul de dificila. Iti dai seama de asta dupa modul in care evolueaza si dupa fluctuatiile valorice ale acestei monede. Atunci cand cei care exploateaza Bitcoin-ul sunt mai putini, va scadea si dificultatea cu care procesul se va realiza. Asadar, cu cat numarul celor care mineaza este mai mare, cu atat va fi si mai dificil de a realiza extractii.

In fine, am putea sa facem o intreaga filozifie vis a vis de aceasta moneda. Daca esti pasionat vei gasi o reala placere in asta.