Ce trebuie sa stii despre bonusurile fara depunere

Bonusurile fara depunere sunt deja populare, ba chiar ceva mai rare fata de alti ani. O astfel de strategie aplicata aduna mai multi interesati si ajung in cele din urma sa fie fideli acestei lumi. Astfel de bonusuri sunt oferite ca un soi de recompensa pentru noii membri si nu depind de depunerile pe care le fac acestia. Dupa ce testeaza concret ce tip de jocuri ii plac, jucatorul devine asa zisul client fidel.

Pentru a beneficia de acest tip de bonusuri casino trebuie doar sa te inregistrezi cu un user valid pe platforma celor in cauza. Mai rare sunt cazurile in care astfel de bonusuri se refera la bani reali, ci mai degraba este vorba de credite pentru diverse jocuri. Acele bonusuri ce sunt mai generoase ca valoare au in schimb o valabilitate mai mica; dupa caz, fiecare cazino recurge la propria strategie in acest sens.

Trebuie sa stii ca astfel de bonusuri nu te conditioneaza sa faci depozite si sa investesti mai departe. Pur si simplu dupa terminarea creditelor oferite te poti opri si parasi platforma. De asemenea, daca bonusul in cauza este reprezentat de bani aferenti unui cont de utilizator acestia nu vor putea fi retrasi niciodata, astfel ca sunt excluse abuzurile si intentiile rele.

Ghid pentru cunoscatori si nu numai

Trebuie spus ca bonsurile de acest gen sunt efectiv vanate. Astfel, cand intentia ta este doar asta te vei lovi si de situatia in care bonusul se termina, iar experienta de joc este una incompleta. Mai mult decat atat, trebuie sa tii cont de platforma pe care te inregistrezi, pentru a evita sa te lasi atras de false promovari de genul, ca vei primi bonus, cand in fapt nu se va mai intampla asta o data ce ai finalizat contul si inregistrarea.

Iata cateva sfaturi despre asta:

  • Cauta cazinouri de incredere. In acest sens, Piata de Ponturi este o platforma recomandata, unde ti se pun la dispozitie mai multe optiuni de cazinouri.
  • Nu omite partea de termeni si conditii si modul in care fiecare cazino isi aplica strategiile despre oferirea de bonusuri. Principiul este acelasi, insa de la caz la caz conditiile sunt diferite.
  • Alege produsele unui singur furnizor.
  • Aplica o strategie la jocurile tale si nu fi lacom incat sa cazi in patima jocului fara limite, cu depuneri pe masura.
  • Urmareste sloturile si exerseaza inainte sa joci concret.
  • Retrage bani numai dupa ce ai indeplinit conditiile de pariere.
  • S-ar putea si sa pierzi, ceea ce nu este exclus. Accepta si astfel de situatii si invata din experientele tale. Ba chiar ai putea pierde si din depozitul tau si din bonusuri, chiar si cand faci tot ce trebuie.

Distractia poate fi uneori completata si de maniere de genul bonusurilor primite, fara implicatii financiare din partea jucatorului. Insa tine cont ca sunt o mica parte, ca sunt o maniera de a te atrage in lumea lor si ca nici nu iti garanteaza un castig, nici din bonus, nici din banii pe care ii pariezi tu.