Diferența dintre un parior amator și unul profesionist

Tu știi cât de mult se cheltuie pe pariuri sportive online? O mulțime de bani ! Potrivit unor statistici din Statele Unite ale Americii, două treimi din toți adulții pariază cel puțin o dată pe an și media pe casă a banilor cheltuiți este undeva la 166 de euro pe an.

Cu toate acestea, majoritatea vastă a banilor este pariată de amatori ce pierd mai mulți bani decât câștigă. Pariurile sportive nu sunt bazate pe șanse aleatorii și dimensiunea enormă a acestei industrii înseamnă că nu te întreci doar cu agenția, ci cu alți indicatori din întreaga lume.

La fel ca și la bursă, pariurile sportive sunt acum o piață globală și există un număr în creștere de oameni care sunt capabili să îl transforme într-un job full time.

Brokerii își folosesc abilitățile și experiența să citească piața și apoi decid unde să-și investească banii. Jucătorii profesioniști de pariuri sportive online fac același lucru urmând o serie de reguli simple.

Nu este doar un simplu joc. Pentru majoritatea oamenilor, sportul este doar o distracție.

Acest lucru înseamnă că modul în care se vorbește despre jocurile sportive în jurul tău, indiferent dacă se întâmplă în media sau într-un pub, se concentrează pe lucruri care nu sunt atât de importante pentru pariorii de succes.

Pentru a fi un parior câștigător, trebuie să lași deoparte emoțiile și să privești sportul într-o modalitate cu totul diferită.

Pariorii câștigători nu sunt îngrijorați dacă un anumit joc va rezulta într-un titlu sau victoria unei cupe. De fapt, de multe ori nu sunt îngrijorați nici de echipa care câștigă jocul.

Când urmărești un mare meci la pubul tău local, vei auzi de multe ori oameni întrebându-te pe cine îți pui banii. Ceea ce te întreabă defapt este cine crede persoana că va câștiga. Întreabă un parior profesionist același lucru și s-ar putea să aibă un răspuns diferit.

Aceasta este o distincție importantă, fiindcă pariorii profesioniști defapt își pun banii pe rezultate care consideră că au șanse mai mari să se întâmple. Acest lucru înseamnă că dacă pariază pe o echipă care cred că vor pierde pentru că are cote bune, îi vor genera câștiguri pe termen lung.

Pariorii sportivi amatori fac pariuri bazat pe cine cred ei că va câștiga, dar profesioniștii întotdeauna se concentrează pe șanse și caută combinația potrivită. Aceștia fac banii în timp, fiindcă sunt foarte atenți la rezultate care sunt subevaluate de agenții. De multe ori acest lucru înseamnă să pariezi pe echipa rivală echipei tale favorite.

Majoritatea oamenilor cred că pariurile țin doar de noroc, dar sportul nu este la întâmplare și piața este dominată de oameni care pariază deseori în moduri iraționale. Să descoperi aceste puteri în tine și în alții te va ajuta să câștigi bani consistent din pariurile sportive online.

La fel ca în orice alt loc de muncă, să devii profesionist în ceea ce faci ai nevoie de abilități, experiență și muncă multă, ce necesită timp. Până atunci folosește-te de ponturi pariuri sportive pentru a avea un avantaj competitiv în fața competitorilor și restul pieței.