Află cea mai bună agenție online pentru live-uri pe 10pariuri.ro

Cel mai mare avantaj atunci când joci la pariuri online este că poți să pariezi de oriunde, oricând. Singura condiție e să ai o conexiune la Internet. Progresul tehnologic a rezolvat această problemă în cea mai mare parte a Terrei. În ziua de astăzi, ai acces la net și în junglă.

Mai mult decât atât, acum putem juca și din mers, pentru că industria pariurilor a anticipat revoluția telefoanelor inteligente și a lucrat din timp la optimizarea site-urilor pentru ecrane mici și la realizarea unor aplicații performante pentru dispozitivele mobile.

Emoții la superlativ cu două tăișuri

Posibilitatea de a fi conectat permanent la site-urile de pariuri a favorizat amploarea luată de pariurile live, pariuri care oferă un surplus de emoții față de cele premeci. Cum ar spune englezii, „betting experience” la maxim! Atunci când urmărești meciurile pe care mizezi, trăiești pariurile, nu doar le joci.

Pariurile pe evenimente în desfășurare te ajută să îți crești rapid banca, dar la fel de bine te pot falimenta dacă nu îți păstrezi sângele rece și nu respecți managementul banilor. Totul se desfășoară pe repede înainte, pentru că într-un meci poți pune zeci de pariuri. O greșeală duce la alta și în numai câteva minute poți pierde ce ai câștigat în luni întregi.

În prezent, puține case de pariuri online licențiate pe România nu au platformă cel puțin decentă de pariuri live. Care este cea mai bună? Greu de spus. Fiecare poate alcătui propriul top în funcție de stilul său de joc și de câteva criterii general valabile în evaluarea acestor platforme.

Ce ne interesează când punem pariuri live?

Ce ne interesează când punem pariuri live? În primul rând, oferta live trebuie să fie măcar apropiată de cea pre-meci ca număr și ca diversitate de meciuri. În cazul caselor de pariuri sportive online de top, cele două oferte coincid. La fel de important este ca pentru fiecare eveniment să existe multe opțiuni de pariere. Agențiile de top au peste 150 de tipuri de pariu pentru meciurile importante și în jur de 50 pentru partidele din competiții mai puțin populare.

În al doilea rând, ne interesează ca site-ul să se miște bine. Pariul să fie înregistrat la puține secunde după ce dăm click pe „Plasează pariu”, cotele să se actualizeze repede după ce se petrece un eveniment care provoacă modificarea lor radicală (se încsrie un gol sau se arată un cartonaș roșu), câștigurile să fie creditate rapid în cont după ce pariul este decis etc.

Este bine să pariezi live doar dacă poți urmări meciul. Așa cum am spus, acesta este farmecul suprem al respectivului tip de pariuri. În consecință, un atu important pentru orice operator este reprezentat de platforma de streaming video live.

Sunt agenții online care transmit zeci de mii de meciuri pe an, nu numai din fotbal, ci din toate sporturile. Nicio televiziune de sport din lume nu poate rivaliza cu ele la acest capitol. Diferența între bookmakerii care oferă streaming video se face la calitatea și la cursivitatea transmisiei.

Dacă nu poți urmări meciul, intră în vigoare următorul criteriu: grafica și statisticile live. Dacă ești în fața calculatorului și vrei să te distrezi, dar în acel moment nu este niciun eveniment transmis video, cu siguranță că se joacă meciuri pentru care există doar o reprezentare grafică a atacurilor și statistici (de cele mai multe ori din surse externe).

Poți vedea în ce zonă a terenului este mingea, când e corner, când este un atac periculos, când este o lovitură liberă. Cu cât grafica este mai reușită, cu atât agenția primește mai multe bile albe.

În urmă cu câțiva ani, operatorii de top introduceau opțiunea Cashout, prin care poți închide pariul dacă ți se pare că jocul merge într-o direcție care îți pune în pericol câștigul. Este un avantaj important, mai ales când pariezi live și urmărești meciul. Acum, poți opta pentru Cashout la majoritatea agențiilor de pariuri online, însă diferă numărul de meciuri (în funcție de importanță) și de opțiuni de pariuri pentru care se activează.

Nu în ultimul rând, agențiile online unde poți juca pariuri live se diferențiază prin aplicațiile lansate pentru dispozitivele mobile, iOS sau Android. Dacă nu vrei să îți deschizi cont online la toți operatorii de top pentru a testa platforma live, îți poți face o părere despre performanțele acestora citind recenziile publicate pe 10pariuri.ro. Băieții de acolo le-au încercat pe toate și nu au niciun partizanat.