Scaunele de gaming, o necesitate pentru pasionații de jocuri pe computer

Înainte de a avea un computer bun sau o consolă bună, pentru a fi un jucător bun este esențial să ai un scaun bun, complet ergonomic. Dacă joci pentru perioade lungi de timp ai nevoie de un scaun de gaming bun pentru ca sănătatea să nu-ți fie afectată.

Numeroase organizații responsabile cu sănătatea și siguranța la locul de muncă din întreaga lume, evidențiază problemele care apar ca urmare a utilizării scaunelor defecte sau incomode, cum ar fi oboseala, durerea și disconfortul. Pot apărea dureri la încheieturi, umeri și spate.

Numărul jucătorilor a crescut considerabil în ultimii ani. Conform unui studiu realizat de Federația europeană a software-ului interactiv, la începutul anului 2013, vârsta medie a jucătorilor din Europa era de aproximativ 35 de ani,  49% dintre jucători aveau vârsta cuprinsă între 24 și 44 de ani. Jucătorul tipic joacă aproximativ 12 ore pe săptămână. Mulți jucători, multe ore și, prin urmare, alegerea unui scaun de gaming bun are o mare importanță.

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți un scaun ergonomic?

Bineinteles, un bun jucător care ține la sănătatea sa nu poate rămâne indiferent la argumentele anterioare, de aceea vom  analiza în cele ce urmează caracteristicile unui scaun de gaming ideal.

Pe de altă parte, ce poate fi mai rău decât să te întorci acasă cu noul tău scaun și să descoperi că este incompatibil cu consola de jocuri video?  O astfel de întrebare și-o pun mereu jucătorii, dar, din fericire, cele mai multe dintre scaunele de gamingsunt compatibile cu consolele de jocuri video actuale, cum ar fi X-Box, Xbox 360, PlayStation, Wii, PSP, GameCube, PC și Mac, Nintendo DS, iPod, iPad, playere MP3, DVD și BluRay, televizoare, telefoane mobile, tablete și multe alte dispozitive. În plus, scaunele cele mai avansate oferă, de asemenea, posibilitatea unor conexiuni wireless multiple prin Bluetooth sau chiar prin Wi-Fi, astfel încât niciunul dintre dispozitivele noastre nu va rămâne nefolosit.

Nu în ultimul rând, trebuie luat în considerare designul său. Indiferent de locul de unde vom juca în mod obișnuit, vom dori să folosim un scaun cu stil care se potrivește perfect cu camera noastră sau zona de joc.

Din fericire, există o gamă variată de scaune de gaming (scaune din piele ecologică, scaune de vivil, scaune din material, scaune înclinate).

Pe de altă parte, dacă avem de gând să utilizămscaunul și la locul de muncă, nu doar pentru a juca jocuri pe consolă, este posibil să fim în căutarea confortului oferit de un scaun de birou de calitate.

Dacă vrem doar să ne jucăm, înseamnă că avem nevoie de scaun de gaming de cea mai bună calitate. Unde putem găsi un astfel de scaun?  Pe promotii-scaune.ro. În acest magazin online există o gamă variată de scaune de birou, scaune de gaming, scaune conferințe, scaune vizitatori etc.

Înainte de a alege scaunul potrivit, trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante. Unul dintre cele mai importante aspecte este confortul. Înainte de toate, un scaun de gaming trebuie să fie confortabil, pentru a ne permite să jucămjocurile preferate  o perioadă lungă de timp.

De asemenea, trebuie să vedem dacă scaunul care ne-a atras atenția oferă suport adecvat pentru spate, gât și umeri, dacă ne permite să ajustăm înălțimea pentru a evita o presiune excesivă în partea posterioară a picioarelor, permițând astfel o bună circulație a sângelui. În plus, scaunul de gaming bun trebuie să dispună de o înălțime adecvată pentru ecranul nostru.

Pe site-ul promotii-scaune.ro vom găsi exact ceea ce ne dorim, chiar dacă alegerea va fi destul de dificilă având în vedere gama de scaune. Printre modelele de scaune de gaming ieftine și de calitate,  puse la dispoziție pe site, se află Scaunul gaming Arka B101, negru/albastru, din piele ecologică și Scaunul gaming B105 Arka Spider, negru/roșu, piele ecologică.

Ambele modele au un design elegant, spătar lat și ondulat, asigurând coloanei vertebrale o poziție confortabilă. Au mânere din polipropilen, care asigură un suport bun pentru brațe, atunci când acestea sunt în repaus.

Mecanismul tip fluture al acestor scaune permite balansul scaunului, precum și reglarea forței de balans a acestuia. După cum putem observa, aceste două modele oferă tot confortul de care avem nevoie în timpul unei sesiuni de jocuri. Din acest motiv, merită să intrăm pe site și să achiziționăm unul dintre aceste modele. Astfel, jocul pe consolă va deveni o plăcere.