State of Decay 2, dată de lansare și preț anunțate pentru Xbox One și PC

Microsoft a anunțat data de lansare și detaliile legate de prețul următorului lor joc. Este vorba de jocul zombie survival, State of Decay 2. Titlul urmează să fie lansat pe Xbox One și PC pe data de 22 mai, și va fi mai ieftin decât ne-am așteptat. Versiunea standard va avea prețul de doar 30$, pe când versiunea Ultimate Edition va costa 50$.

State of Decay 2 Ultimate Edition va permite jucătorilor acces la joc cu câteva zile mai repede, pe data de 18 mai. De asemenea include o copie de Xbox One al lui State of Decay: Year One Survival Edition, dar și pachetele DLC: Daybreak și Independence atunci când vor fi lansate. Cei de la Microsoft declară că jucătorii care precomandă oricare dintre aceste ediții vor primi obiecte în joc oferite exclusiv.

Aaron Greenberg, GM al Game Marketing de la Microsoft, a explicat că motivul pentru care jocul are un preț atât de mic este fiindcă își doresc ca jucătorii să construiască o relație pe termen lung cu comunitatea și să se înrădăcineze cu franciza.

Sursă: Gamespot