Batman de Telltale Games

4

Telltale Games, împreună cu Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și faimoșii DC Entertainment, au anunțat recent o serie interactivă de jocuri bazată pe personajul faimos al celor de la DC, Batman. Jocul ar trebui să aibă premiera în 2016. Titlul oficial al jocului încă nu se știe, dar urmează să fie dezvăluit.

Seria episodică va avea premiera digitală pe console, pe PC și Mac, dar și pe dispozitivele mobile. Detalii specifice ale platformelor urmează să fie anunțate. Kevin Bruner, Co-fondatorul și CEO-ul celor de la Telltale Games a declarat că el și echipa sa au fost onorați să contribuie cu viziunea lor unică asupra uneia dintre cele mai mari francize din lume și sunt mândri să anunțe că vor lansa o serie Batman anul viitor. Tot acesta spune că seria le va oferi fanilor lui Batman o oportunitate unică de a explora mai mult prin mintea și viața complexă a lui Bruce Wayne.

Cu siguranță ați jucat alte jocuri faimoase lansate de Telltale Games. Aceștia au lansat serii episodice foarte bune, de la „Escape from Monkey Island” până la „The Walking Dead”. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce operă de artă vor dezvolta mințile echipei Telltale Games și cu ce ne vor surprinde în ceea ce-l privește pe Batman. Nu va fi o muncă ușoara având în vedere că Batman a fost des abordat în lumea jocurile și multe dintre aspectele cheie ale acestuia deja au fost folosite în moduri foarte inteligente. Cu toate acestea viziunea celor de la Telltale Games se anunță diferită și inovativă, ceea ce crează premizele unui succes.

Sursa: andreicenusa.ro

4 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Păi în ultima vreme lucrurile par cam moarte pe-aici, din păcate.
    Claude, ai ceva știri în legătură cu viitorul Games Arena?

  2. Claude

    O sa ma gandesc din ianuarie incolo ce facem cu si pe Games Arena pe viitor. Sper sa gasesc o solutie viabila.