Puricat: Armikrog

5

De la creatorii lui Earthworm Jim și The Neverhood, vine un joc numit Armikrog, care arată de parcă ar fi fost făcut din plastilină, în mare parte pentru că a fost făcut din plastilină.

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

5 Responses

 1. Demonslayer

  unacom faci un puricat la dragon nest jocul este destul de bun pentru un themepark mmo action rpg si spre desebire de alte jocuri sa ajungi la nivelul 20 nu iti ia un milion de ani

 2. raul

  Un joc avantgardist, ce pot spune. Ignorand asta, unacomn ce se intampla de nu mai postezi, inteleg ca ai probleme si nu e o problema ca nu mai postezi asa des, dar am problema ca nu stiu ce se intampla. Uite in perioada cand ai fost bolnav am fost anuntati ce s-a intamplat dar acum nu imi amintesc sa fi lasat un mesaj/ articol pe site sau in videouri, da ai mentionat ca ai probleme dar nu ai zis si „de ce”.

 3. AndreiD

  Fara legatura cu Armikrog, dar recomand Undertale, un joc indie aparut acum putin timp, care a „detronat” Half-Life 2 pe Metacritic. Sigur, Metacritic e departe de a fi un sistem pertinent de notare, dar jocul e foarte bun si-si merita laudele, chit ca exista un potential, din punctul meu de vedere, neexploatat in totalitate. Unii merg pana la a-l compara cu Planescape Torment in ceea ce vrea sa faca. Eu nu as merge pana acolo, dar totusi recomand. :)

 4. AlexLox

  @raul
  Daca nu ma insel, a spus intr-un video ca are un nou loc de munca ce ii ocupa mult timp.