Abe’s Oddysee este Gratuit

8

Timp de 24 de ore puteți descărca și juca gratuit, pe Steam Abe’s Oddysee. Cu ocazia aniversării a foarte mulți ani de când a fost lansat, aveți acum ocazia să îl adăugați la contul vostru.

De asemenea, restul seriei este la preț redus, foarte redus, 75% redus!

8 Responses

 1. peng

  Mersi. Unacomn, să ştii că eu contez pe tine pentru astfel de ştiri, eşti sursa mea exclusivă. :-P

 2. ion

  @Mihai, păi asta e și ideea. Dacă vrei să îi salvezi pe toți mudokonii și să primești finalul perfect trebuie să scormonești prin nivele după ei. Dar pentru a primi finalul bun nu trebuie să salvezi decât cam jumătate dintre ei, ceva ce nu e foarte greu de făcut.

 3. ion

  Plus că ajută mult la rejucabilitate. Prima oară când îl joci e puțin probabil să găsești toate secretele. Cine s-ar fi gândit că e un secret chiar în primul ecran al jocului de exemplu? Iar de cele mai multe ori ți se oferă indicii video și/sau audio (sunetul fiind o parte integrantă a mecanicilor acestui joc, spre deosebire de multe altele).

 4. Mihai

  Eu tot cred ca nu poti sa-l faci perfect fara un ghid, dar asta e doar parerea mea. Tot la fel cum nici la Deus Ex nu poti descoperi totul fara un ghid. Sunt jocuri care, din punctul meu de vedere, sunt prea secretoase pt binele lor.