The Phantom Pain: Asta simte fibra optică

3

Am cel puțin trei jocuri a căror discuri nu le-am folosit vreodată. Pur și simplu am luat codul, l-am băgat în Steam/Uplay/Battl.net, și l-am descărcat de acolo. La cât de rapid îmi este internetul, economisesc timp descărcându-le. Konami pare să aibă aceeași idee, deoarece varianta de la cutie a lui Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nu include jocul.

Tot ce veți găsi pe disc, conform cuiva care a obținut jocul înainte lansării de mâine, este programul de instalare pentru Steam. Atât. Bine, pe disc sau pe manual va mai fi și codul jocului, dar în rest nu găsiți nimic acolo. Literalmente singurul motiv pentru care ați cumpăra varianta la cutie este pentru că nu puteți efectua tranzacții prin internet.

Personal, nu am nici o problemă cu asta, deoarece am un internet mai ieftin ca o pizza, dar care poate încărca 1TB pe internet într-o zi, și descărca vreo 3. Însă nu toate națiunile de pe Pământ sunt în egal măsură de mioritice. În SUA, 25Mb/s încă mai este considerat broadband, și asta este viteza de care dispun, tot la prețuri măricele, un număr mare din cei care vor cumpăra jocul. Asta înseamnă că descărcarea sa va dura mult și bine. Unde mai pui că unii au limite de date, așa că să descarce cam 25GB o să îi cam supere.

Măcar așa puteți fi siguri că nu există DLC pe disc. Sau orice altceva.

 

3 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Probabil că lor li se pare cât se poate de normal ca pe un disc ce ar trebui să conțină un joc să pui orice în afara jocului propriu-zis. Dar pe copertă să figureze jocul!
    „Abureală” e cuvântul care se potrivește perfect în cazul ăsta.