Guild Wars 2 este GRATUIT!

8

Nu mai trebuie să cumpărați Guild Wars 2 pentru a-l juca. Campania de bază este acum gratuită, jucabilă cap-coadă cu toate funcțiile sale, toate elementele, totul, absolut totul!

Desigur, limitările pentru numerele de personaje, numărul de saci, chat, și toate cele, găsite la fiecare MMO care poate fi jucat gratuit, sunt valabile și aici.

De ce a făcut ArenaNet asta, având în vedere că au vândut 5 milioane de exemplare deja, și nu are taxă lunară? Din câte spun, pentru ca atunci când lansează expansion-uri, ca cel din octombrie, Heart of Thorns, să nu creeze confuzie pentru cei care abia acum se apucă de Guild Wars 2, care vor să joace cu prietenii lor care au fiecare expansion.

În mod paradoxal, au reparat problema asta fără să facă jocul gratuit, în același mod în care o face și Blizzard. Înainte de fiecare expansion, pun la un loc toate extensiile și jocul de bază într-un singur pachet.

Dar, hei, cine sunt eu să îi critic. Guild Wars 2 mi s-a părut grozav jucând ca Mage, groaznic jucând ca Ranger. Lumea era dinamică… în sensul că puteai salva același sat de același inamic de vreo 3 ori pe zi, dar la prânz se întâmpla altceva. E oricum mai mult decât ofereau alte jocuri.

Acum, de NCsoft și-ar aminti că ar fi putut să facă Tabula Rasa gratuit, dar au decis să nu o facă, în mod repetat.

Sura: ArenaNet

8 Responses

 1. IT News

  Am o problema,am cumparat Sleeping Dogs Definitive Edition si atunci cand dau New Game se crasheaza.Ajutor! ?:-)

 2. Matei1

  Deci daca am cumparat jocul inseamna ca voi avea acces la expansion ???

 3. unacomn

  Daca ai cumparat pachetul ce contine si expansion-ul, care este lansat in perioad asta, da.
  Daca l-ai cumparat inainte, nu.

 4. IT News

  @Alexandru Am incercat,la fel(am incercat si cu DirectX 9 in loc de 11,tot nimic).

 5. IT News

  Facem altfel,cine da un raspuns bun(poate)primeste un key de Hitman Absolution.M-am inscris la un giveaway si daca castig si cineva imi da un raspuns bun pana pe 10 Septembrie,primeste key-ul.

 6. Gabi Alex

  Am inceput sa joc de ieri si am deja level 17. Jocul e destul de bun, dar sa fiu sincer mi se pare cam overrated. Multa lume zice ca e diferit de altele, dar pana acum singurul lucru diferit este faptul ca esti rasplatit cand explorezi. In rest jocul e ceva de genul „du-te acolo si omoara chestii, du-te dincolo si omoara alte chestii, apoi mergi acolo sa omori chestii intr-un mod diferit, daca te duci acolo mai ai cateva optiuni pe langa omorat chestii, dar tot omorat chestii e mai practic, sau pur si simplu facand altceva va spauna chestii ce trebuie sa le omori.” Deci imi poate explicat cineva ce este asa diferit la asta?

  Totusi, de apreciat ca este Free to Play, adica chiar e Free cu restrictii foarte decente in comparatie cu The Old repluc sau WildStar.