#roindievan a fost jefuit

3

Seara trecută, RGDA a făcut un anunț foarte nefericit despre un incident extrem de neplăcut, și într-un fel tipic românesc, ce s-a întâmplat caravanei #roindievan chiar de la primul popas. Mașina a fost jefuită.

Incidentul s-a petrecut ieri, în Timișoara, peste drum de consulatul Germaniei, aparent fix în fața cabinei de pază. Un geam lateral al mașinii a fost spart, iar indivizi necunoscuți au luat obiective, acumulatori, carduri de memorie și diverse cabluri ce au fost lăsat în mașină.

Andrei Istrate, președinte al RGDA, a declarat că incidentul nu va împiedica inițiativa, așa că #roindievan se îndreaptă acum spre Cluj-Napoca.

Nu spun că dacă ar fi venit în Brăila asta nu s-ar fi întâmplat, dar garantat puteau găsi echipamentul în Obor, sâmbăta, foarte probabil vândut de cel care l-a furat.

RoindievanJefuitIMG

E aproape ca acel banc despre robotul care prinde hoți care cum de-a ajuns în România a fost furat.

Sursa: RGDA

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

3 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Consulatul Germaniei din Timișoara se află cumva în plin câmp? Sau în mijlocul pădurii? Acolo nu există pază, camere de supraveghere, ceva care să asigure o minimă siguranță?
    Cred că băieților de la RGDA le-ar trebui o mașină blindată și un aligator hămesit de foame în interiorul ei.