Assassin’s Creed Syndicate a fost amânat, pe PC

1

Este joi, așa că avem tradiționala știre că Ubisoft a întârziat o variantă de PC. Nu e tocmai frumos din partea mea să spun asta, în ultimul an Ubisoft chiar s-a străduit să nu mai întârzie jocurile de PC atunci când sunt lansate pe platforme multiple, dar cu Assassin’s Creed Syndicate se va reveni la acest vechi obicei. Dar în cuvintele antice ale anticilor „Există o explicație”.

Sam Kovalev, manager de producție a studioului din Kiev pe care pică vina pentru fiecare portare anterioară făcută de Ubisoft, a declarat că întârzierea este necesară pentru ca Syndicate să nu ajungă ca Unity pe piață. Mai mult de atât, chiar au făcut modificări în cadrul studioului pentru ca în sfârșit să facă portări ce nu sunt complet oribile.

Ca urmare, în loc să ajungă pe PC în ziua de 23 octombrie, va ajunge pe 19 noiembrie. Dacă aveți de gând să îl cumpărați, din propria mea experiență, vă recomand să nu faceți comandă prin internet unei versiuni la cutie, pentru că îl veți primi în decembrie, din cauza tradiționalului și pitorescului Black Friday, ce omoară toate serviciile de livrări pentru o lună.

Și încă ceva important, cerințele de sistem pe care le vor anunța cândva, recomandate, sunt pentru 1080p și 30 de cadre pe secundă. Aștept cu nerăbdare să înceapă iar cu „30 de cadre e mai cinematic, bleah bleah bleah bleah, ochiul uman nu poate vedea mai mult de 3 tipuri de misiune, etc, etc, etc”. Deși, varianta de PC nu e blocată la 30 de cadre sau la acea rezoluție, poți să le împingi până atunci un framerate de Unity.

Sursa: Ubisoft

One Response