Metal Gear Solid 5 are Micro-tranzacții

1

Presa de specialitate în acest moment publică de zor articole despre Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Recenzii ce se termină în note de 10 și 9, și tot așa. Nu o să vedeți așa ceva pe aici, fiindcă șansele să îl joc vreodată sunt minime spre inexistente, așa că hai să ne amuzăm pe seama unei descoperiri făcute de cei care au primit exemplare de review.

Metal Gear Solid 5 are microtranzacții. Nu numai asta, dar pentru a putea accesa modul de PvP cu invazii, va trebui să apelezi la acele micro-tranzacții, sau cel puțin asta credeam dimineața, când această știre s-a ivit pe internet.

Konami a dezvăluit mai devreme că acele monede pe care le poți cumpăra cu bani reali, ce sunt necesare ca să poți construi segmentul din Mother Base ce poate fi invadat și prin care poți invada baza altor jucători, mai pot fi dobândite și jucând.

Așa că nu e nimic grav aici. Sigur, este iritant ca naiba că au băgat micro-tranzacții într-un joc de singleplayer, și n-au avut măcar decența celor de la Ubisoft de a le băga în modul de multiplayer, într-un joc ce costă vreo 60 de euro, dar poți să nu le folosești. La fel cum sper să nu observe RDS că n-am plătit internetul de ceva vreme.

Sursa: Gamespot

One Response

  1. Beda Venerabilis

    Ha, ha, Konami îl face pe Ubisoft să pară decent, n-am crezut că e posibil!