Filmul Hitman este groaznic

2

Vă atrag atenția asupra acestui articol de acum un an, în care am dedus doar din poze că noul film Hitman va fi groaznic. Am avut dreptate. Foarte multă dreptate. Și îmi bazam prezumțiile doar după cât de non-Hitman era filmul.

Pelicula a fost lansată la cinematograf zilele trecute, oferind întregii lumi ocazia să ajungă la aceeași concluzie ca cea de mai sus. Dar nu pentru că ar fi o adaptare inexactă, ca primul Hitman, ci pentru că în sine este un film groaznic.

Momentan zace la 9% pe Rotten Tomatoes (care e ca un fel de Metacritic ce nu e groaznic). Pentru context, Postal, cel mai bun film bazat pe un joc al lui Uwe Boll, are 8%. Max Payne și chiar primul film Hitman au o cotație mai bună.

Nici ca încasări nu s-a descurcat prea bine. Cu puțin noroc, vor înceta să mai facă filme Hitman care nu sunt cu Jason Statham în rolul principal.

Sursa: Gamespot

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

2 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Regizorul este la primul film turnat la Hollywood, n-am găsit informații despre el.
  Dintre cei trei scenariști, doar unul a avut ceva activitate – este cel care a făcut scenariul primului Hitman, a lucrat la Die Hard 5, Sabotage (ăla cu Arnold) și încă vreo 3-4 filme.
  Al doilea a lucrat la Machete Kills și va lucra împreună cu primul scenarist la un viitor film.
  Al treilea a scris pentru Predators și The November Man.
  Cu o asemenea echipă cam ce film ar fi putut să iasă?
  A, să nu uit, al treilea este anunțat ca scenarist la Deus Ex. Da, un film făcut după jocul Deus Ex!

 2. ion

  Un film făcut după un joc e prost, nu m-aș fi așteptat vreodată la așa ceva.