RGDA anunță #roindievan

3

Romaninan Game Developers Association anunță o inițiativă inedită prin care vor să popularizeze și să descopere dezvoltatorii independenți din țară, #roindievan. Între 26 august și 4 septembrie o caravană va traversa țara, cu obiectivul de a poposi în patru mari orașe: București, Cluj, Iași și Timișoara, pentru a face cunoștință cu dezvoltatorii locali și pentru a le documenta munca.

Vă puteți aștepta la transmisii în direct din timpul călătoriei, oameni de pe stradă ademeniți în dube pentru a juca titluri românești, amuzament și o înțelegere mai bună a stării dezvoltării jocurilor din România. La final va fi disponibil și un documentar despre caravană.

Dacă sunteți un dezvoltator indie într-unul din aceste orașe, nu ezitați să contactați RGDA pentru a stabili când și unde să fiți pentru ca lumea să poată afla despre jocul vostru și experiența personală de a produce jocuri în acest ținut mioritic.

Detalii exacte despre rută vor fi anunțate în curând.

Poate dacă se va repeta această caravană anul viitor, nu vor sări peste sud-estul țării. Contrar internetului, câini din zonă nu aleagă cu cuțite în gură. Au doar briceaguri.

roindievanIMG

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

3 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Pune niște câini cu briceaguri în colți să deturneze caravana :-)
    Linkul RDGA dă un 404!