Duke Nukem chiar a fost la tribunal

1

Cu vreun an în urmă, Interceptor Entertainment și Gearbox s-au certat din cauza jocului ce acum se numește Bombshell. Inițial trebuia să fie un joc Duke Nukem, studioul primind o licență de la 3D Realms pentru a folosi personajul în jocul numit Mass Destruction. După ce DNF a fost lansat, 3D Realms a vândut drepturile pentru serie la Gearbox, iar apoi 3D Realms a fost cumpărat de către Interceptor.

Cele două companii au ajuns acum la o înțelegere, prin care în esență nimic nu se schimbă. Interceptor recunoaște că Duke aparține celor de la Gearbox, iar Gearbox dă din cap, mormăind „mhm”.

Cu această ocazie a mai fost dezvăluit ceva interesant despre varianta actualizată a lui DN3D. Duke Nukem Reloaded, ce se afla în lucru la Interceptor, nu a fost anulat pentru că Gearbox s-a răzgândit și le-a retras licența, ci pentru că studioul a decis să renunțe la proiect în favoarea lui Rise of the Triad. Această declarație a fost făcută chiar de Frederik Schreiber, șef al studioului Interceptor, ce în nici un fel nu era amenințat de vreun avocat.

Sursa: PC Gamer

One Response

  1. Alexandru

    Prezenta cuplului Ivan plus ciocan in spatele lui Frederik Schreiber la momentul anuntului fiind pura coincidnta