Activision Publishing și Nexus Gamers Pub te invită să joci Call of Duty: Black Ops 3

Cu ocazia sesiunii beta pentru Call of Duty: Black Ops 3, Activision Publishing și Nexus Gamers Pub te invită să vii alături de ei și prietenii lor în zilele de 19 și 26 august, pentru a te bucura de experiența unică a ultimului joc din seria Call of Duty în cea mai tare locație de gaming din București.

Pe 19 august distracția începe de la ora 19:00 pe console PlayStation 4, iar dacă vrei să ne anunți că vii, te invităm să o faci pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Pe 26 august ne vedem de la ora 17:00 la ceea ce anticipăm că va fi un măcel în toată regula pe cele 20 de PC-uri din dotare. În mod similar, ne poți anunța că vii printr-un simplu “Join” pe pagina de facebook.

Call of Duty: Black Ops 3 beta include 3 hărți, 7 moduri de joc, 8 specialiști, cât și acces la modulul de personalizare a armelor. Mai multe informații sunt disponibile prin intermediul link-ului de mai jos.

Cheile necesare pentru a juca Call of Duty: Black Ops 3 beta pot fi obținute efectuând o precomandă prin intermediul Altex și Media Galaxy.

Adresă Nexus Gamers Pub – Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 37, București