The Witcher 3: Modificări și trădăre

2

Vinerea trecută, CD Projekt RED anunța lansarea unor unelte ce permit modificarea lui The Witcher 3. Au sărbătorit asta chiar cu adăugarea unui nou Roach, un unicorn ce pare a fi fan al formației KISS. Iar apoi… dezastru.

Setul de unelte nu era tocmai REDkit, permițând modificări mult mai firave comparativ cu ceea ce permite un editor complet. Acel REDkit trebuia să apară la ceva timp după lansarea jocului, după cum a declarat studioul pe la începutul anului.

Și-acum ajungem la dezastru. REDkit nu va mai fi lansat. The Witcher 3 nu va avea alte unelte pentru modificări în afară de ce lansat vineri. Studioul nu are planuri în acest moment să ofere ceva mai consistent în termeni de suport pentru modificări.

Sursa: CD Projekt

2 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Încă sper că a vrut să spună altceva și nu i-a ieșit. Fiindcă altfel s-a dus pe apa sâmbetei toată simpatia pe care au reușit s-o adune. Iar data viitoare nu va mai da nimeni nici măcar o ceapă degerată pe vorbele lor.
    Nu poți să afirmi înainte de lansarea jocului „Da, în mod sigur vom lansa kitul!” și după ce te-ai văzut cu sacii-n căruță să te răzgândești. Decât dacă ești complet nesimțit.
    Povestea cu acel downgrade nu mi s-a părut prea gravă, am luat-o ca pe o lipsă de experiență în comunicare. Însă chestia asta ar fi un mare scuipat în față.
    Chiar n-a mai rămas nimeni cu o urmă de bun simț?