Meizu MX5 Pro Plus, un flagship cu ambitii

Am vorbit cu ceva vreme în urmă despre Meizu MX5 Pro, cel care avea să își aroge titlul de flagship al producătorului chinez. Iar specificațiile tehnice care se zvoneau că vor fi afiașate de acesta păreau să îl îndreptățească să ajungă în această postură. O memorie RAM de 4 GB LPDDR4, un chipset Exynos 7420 și o cameră foto de 20,7 megapixeli sunt caracteristici tehnice deloc de ignorat.

Iată însă că la orizont mai apare un erou. Este vorba despre Meizu MX5 Pro Plus. Cel puțin din perspectiva numelui, pare și mai calificat pentru tronul de împărat la gamei de smartphone oferite utilizatorilor de către Meizu. La nivel de specificații tehnice, avem exact aceleași date ca și la primul model. Având în vedere că vorbim despre informații neoficiale, ambele telefoane (dacă vor fi două până la urmă) fiind programate să fie lansate în viitorul apropiat, lucrurile sunt puțin confuze.

S-ar putea totuși ca modelul cu Plus să fie cel cu display-ul mai mare. Aș îndrăzni să speculez că el va avea ecranul QHD de 6 inchi care inițial era dat ca fiind al lui MX 5 Pro. Acesta va veni cu o diagonală mai mică, capabilă să satisfacă o masă mai mare de utilizatori, nu doar pasionații de phablet-uri.

Au existat zvonuri care aruncau și un chipset Qualcomm Snapdragon 820 în discuție. Pe marginea acestui subiect nu o să fac comentarii, așteptăm prezentarea oficială a celor de la Meizu.

Material preluat de pe www.mobzine.ro